Region Nordjylland

Afdelingslæger til Patologiafdelingen Aalborg Universitetshospital

Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Vi har 2 stillinger som afdelingslæge ved Aalborg Universitetshospital, Patologiafdelingen, som opslås til besættelse 1. juli 2021 eller efter nærmere aftale.

Stillingerne ønskes besat med speciallæger i patologisk anatomi og cytologi med særlig interesse for mamma-, gastro- eller føtal-, perinatal- og placentapatologi. Eventuelle ønsker om andre interesseområder kan anføres. Der lægges vægt på interesse for fagets udvikling indenfor forskning, molekylærpatologi og digital patologi. Afdelingen arbejder på at udvide og vedligeholde akkreditering, og der må påregnes en indsats for, at vi fælles kan nå dette mål. Stillingerne er vagtfrie.

Aalborg Universitetshospital er det mest specialiserede sygehus i Region Nordjyllands sygehusvæsen og har som sådan både regionsfunktioner og højtspecialiserede funktioner. Patologiafdelingen betjener såvel sygehussektoren som praksissektoren.

Lægebemandingen omfatter 1 ledende overlæge, 14 overlæger og 12 afdelingslæger. Der er 3 årligt opslåede hoveduddannelsesforløb og 4-5 introduktionsreservelægestillinger.

Lægefagligt er afdelingen organiseret i et antal specialområder med fast speciallægebemanding. For øjeblikket er disse specialområder: Dermatopatologi, føtal- og perinatalpatologi, gastrointestinalpatologi, gynækopatologi, hæmatopatologi, lungepatologi, mammapatologi, nefropatologi, neuropatologi, uropatologi, og øre-næse-halspatologi.

Vi råder over følgende Laboratorier: Laboratorium for histologi, Laboratorium for cytologi, Laboratorium for immunhistokemi og udvikling, Laboratorium for flowcytometri og FISH og Laboratorium for molekylærpatologi. Afdelingen er ISO15189 akkrediteret i 2020 inden for mammapatologi og cervixcytologi.

Ansøgningen bedes udformet i henhold til speciallægens 7 kompetencer (medicinsk ekspert, kommunikator, samarbejder, leder og administrator, sundhedsfremme, akademiker og professionel).

Oplysninger om afdelingen og Aalborg Universitetshospital kan ses på http://www.aalborguh.rn.dk/ og http://www.aalborguh.rn.dk/Afdelinger/KraeftOgDiagnostikcenter/Afdelinger/Patologisk+Institut/

Yderligere oplysninger om afdelingen og stillingen inkl. funktionsbeskrivelse kan fås ved henvendelse til Ledende overlæge Anja Brügmann, tlf. 97 66 53 17 eller e-mail ahb@rn.dk
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende YL-overenskomst for afdelingslæger.
I ansættelsesprocessen vil der blive indhentet referencer efter skriftligt samtykke fra ansøger.
Ansøgningsfristen er 18. januar 2021, og ansættelsessamtaler forventes uge 4 eller 5.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til 580.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er 15.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Vi gør digital kontakt med sundhedsvæsnet til et nemt og naturligt valg for nordjyderne. Læs mere om regionen på www.rn.dk.
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
 • Afstand

  Opret en bruger for at udregne afstand.
 • Geografi:

  9000 Aalborg

 • Oprettet:

  2020-12-21

 • Ansøgningsfrist:

  2021-01-18
 • Typer:

  Fuldtid

Del Link kopieret