Region Nordjylland

(Udløbet) Afdelingslæge til Sengeafsnit S2 ved Afdelingen for Psykose, Klinik Psykiatri Syd, Aalborg Universitetshospital

Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Afdelingslæge søges til Sengeafsnit S2 ved Afdelingen for Psykose, Klinik Psykiatri Syd, Aalborg Universitetshospital pr 1.5.21 eller efter aftale

Afdelingen for Psykose er del af Klinik Psykiatri Syd og arbejder specialiseret med udredning og behandling af patienter med primært psykose lidelser. Afdelingen rummer både to ambulatorier, dels OPUS med regionalt behandlingstilbud til patienter med nydiagnosticeret skizofreni og dels Ambulatorium for Psykoser, som arbejder efter FACT modellen med individuelt tilpasset tilbud til patienter med psykoselidelser og to åbne sengeafsnit S1 og S2.
 
Den ledige stilling er tilknyttet sengeafsnit S2, som varetager udredning og behandling af patienter med psykoselidelser i alderen 18-35 år. Aldersgruppen gør, at der er etableret tæt samarbejde med OPUS. Derudover er der naturligt samarbejde med S1 og de øvrige sengeafsnit i Klinik Psykiatri Syd.
 
Klinik Psykiatri Syd består af fire almenpsykiatriske afdelinger med åbne og lukkede intensive sengeafsnit, en psykiatrisk skadestue med modtagelse og en omfattende ambulant funktion, en retspsykiatrisk afdeling og en afdeling for børn og unge. Klinikledelsen og Afdelingerne for Affektive lidelser, Angst og Personlighedspsykiatri samt Akutpsykiatri er samlet på Mølleparkvej i Aalborg, mens Afdelingen for Psykose har til huse på Brandevej i Aalborg Ø.
 
Fælles for alle vores tilbud er, at vi arbejder tværfagligt, så vidt muligt i et samarbejde med pårørende og i et tværsektorielt samarbejde med patienternes professionelle netværk. Vores optageområde er Aalborg, Rebild, Vesthimmerland og Mariagerfjord kommuner for patienter på hovedfunktionsniveau, og hele region Nord for patienter på regionsfunktionsniveau.

Som afdelingslæge vil du i tæt samarbejde med afsnittets overlæge og afsnitsledende sygeplejerske stå for de faglige opgaver, som afsnittet løfter, både ift den daglige drift med planlægning og varetagelse af udrednings- og behandlingsforløb, men også ift de udviklingsprojekter afsnittet kører. Afdelingen for Psykoser har et ønske om at styrke forskning indenfor psykoselidelser, hvor du afhængig af interesse vil blive inviteret ind til at tage aktiv del. Desuden har hele klinikken som del af Aalborg Universitetshospital rigtig mange studerende både præ- og postgraduat ift alle faggrupper, hvor du forventes at ville indgå i aktiviteter og undervisning af især medicinstuderende og læger. Endelig vil du naturligt få en vigtig plads i de mange forestående forandringer, som organisationen skal i gang med.
 
Klinik Psykiatri Syd er del af Aalborg Universitetshospital og står sammen med dette overfor udflytning til det Ny Universitetshospital, hvor første fase forventes at skulle gennemføres om ca 2 år. I denne fase indgår, at afsnit S2 vil skulle flytte til Mølleparkvej midlertidigt, indtil fase 2 er bygget på NAU. Endelig er planen inden flytning i fase 1, at hele Region Nordjylland skal overgå til ny elektronisk patientjournal, det nye NordEPJ.

Stillingen ønskes besat med en speciallæge i psykiatri med en bred almenpsykiatrisk uddannelse og gerne erfaring. Din konkrete funktion i sengeafsnittet vil vi aftale specifikt med dig med udgangspunkt i dine individuelle ønsker, interesseområder samt behovet i afsnittet.

Stillingen er en fuldtidsstilling med vagtforpligtigelse.

Ønsker du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte ledende overlæge Inger Brødsgaard 97 64 47 92 eller mail: i.broedsgaard@rn.dk

Du kan læse mere om Psykiatrien og Klinik Psykiatri Syd på hjemmesiden www.psykiatri.rn.dk.

Røgfri arbejdstid i Psykiatrien i Region Nordjylland: Det betyder, at medarbejdere ikke må ryge i arbejdstiden – hverken inde eller ude.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Ansættelse: 1.maj 2021 eller efter aftale.

Ansøgningsfrist: Mandag den 18. januar 2021.

Samtaler forventes afholdt: Fredag den 22. januar 2021.
 
 

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til 580.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er 15.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Vi gør digital kontakt med sundhedsvæsnet til et nemt og naturligt valg for nordjyderne. Læs mere om regionen på www.rn.dk.
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
 • Afstand

  Opret en bruger for at udregne afstand.
 • Geografi:

  9000 Aalborg

 • Oprettet:

  2020-12-17

 • Ansøgningsfrist:

  2021-01-18
 • Typer:

  Fuldtid

Del Link kopieret