Region Midtjylland

(Udløbet) Afdelingssygeplejerske med projektopgaver til ny-oprettet Klinisk Forskningsenhed ved Neurologi, Aarhus Universitetshospital med ansættelse...

Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Har du erfaring med arbejdet som projektsygeplejerske, lyst til at påtage dig ledelse af projektsygeplejersker og til at indgå aktivt i arbejdet omkring det at skabe en Klinisk forskningsenhed i Neurologi, er det måske dig vi leder efter?

Vi har gennem de seneste år set mængden af forskningsprojekter og dermed antallet af projektansatte vokse. Vi arbejder derfor nu for at skabe en robust organisation omkring dette område ved at etablere en Klinisk Forskningsenhed.

Vi forventer, at der som udgangspunkt i stillingen vil være afsat ca. 15 timer til ledelse/uge. disse timer skal kombineres med projektarbejde den resterende ansættelsesbrøk - svarende til 22 timer. I alt en fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge. Stillingen er tidsbegrænset til 1,5 år.

Der er lige nu ansat ca. 10 projektsygeplejersker som du skal være leder for.

Din primære arbejdsopgave som leder er, at være ansvarlig for personaleledelse af projektsygeplejerskerne, samt samling af disse. Ligeledes vil koordinering af opgaverne, robusthed og sikring af optimal anvendelse af ressourcerne i gruppen være en kerneopgave.

På sigt forventer vi, at ledelsesopgaven udvides og du skal overtage en del af det administrative arbejde omkring projektadministration eks. ansøgninger, budgettering etc., samt være med til at lægge et godt administrativt fundament under KFE'en, så der kan vindes synergier og dobbeltarbejde og uhensigtsmæssige arbejdsgange undgås og alle ressourcer anvendes optimalt.

Se desuden vedlagte stillingsbetegnelse.

Som nævnt ovenfor er organisationen under udvikling og du vil derfor kunne være med til at sætte dit præg på denne, både i forhold til opgaverne, konstruktionen og indholdet.

I projektdelen af din ansættelse drejer det sg om et forskningsprojekt indenfor Hortons hovedpine, hvor ny medicin skal afprøves. Projektet er nyt, du vil derfor skulle være med til tilrettelæggelsen af dette.

Vi søger en afdelingssygeplejerske med
 • erfaring som projektsygeplejerske
 • gerne ledelseserfaring
 • kendskab til forskningsmetodologi
 • minimum to års klinisk erfaring indenfor sygepleje

Skal kunne samarbejde mono- og tværfagligt på alle niveauer i organisationen, ligesom vi forventer, at du er initiativrig, proaktiv og går foran i udviklingen.

Da du skal kunne jonglere mellem egne projektopgaver og ledelsesopgaven skal du være god til at prioritere, holde overblik og balancere opgaverne.
Skal kunne anvende engelsk i skrift og tale.
Gode it-kundskaber, evt. viden i forhold til opbygning af databaser samt litteratursøgning, analytiske og kommunikative evner samt pædagogisk og administrativ erfaring.

Vi kan tilbyde
 • et område i rivende udvikling med MEGET engagerede projektejere og projektsygeplejersker
 • et spændende job hvor du selv kan være med til at tegne og udvikle din egen stilling og organisationen
 • at indgå i gruppen af øvrige personaleledere i afdelingen, hvor du kan hente sparring og støtte til ledelsesopgaven
 • Blive en del af et aktivt forskningsmiljø i Neurologi AUH, med flere professorer og mange Phd. studerende

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest og en tilfredsstillende autorisation.

Spørgsmål til stillingen kan besvares ved henvendelse til oversygeplejerske Inge Lauridsen på 2328 7131 eller ledende professor Henning Andersen på 2886 4580.

Spørgsmål vedr. projektet Hortons hovedpine kan besvares af Professor Flemming Bach på 2388 6668.

Ansøgningen stiles via emply til oversygeplejerske Inge Lauridsen med deadline d. 24. januar 2021.

Stillingen ønskes besættes pr. 1. marts 2021.

Samtaler afvikles tirsdag d. 26. januar 2021 fra kl. 14.00.
Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.

Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
 • Afstand

  Opret en bruger for at udregne afstand.
 • Geografi:

  8200 Aarhus N

 • Oprettet:

  2021-01-06

 • Ansøgningsfrist:

  2021-01-24
 • Typer:

  Fuldtid

Del Link kopieret