Region Midtjylland

Assistance til COVID-19 vaccination

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Vil du hjælpe os med at bekæmpe COVID-19?
Region Midtjylland søger folk til den vigtige opgave med at vaccinere mod COVID-19.

Om dig
Vi lægger vægt på, at du har en sundhedsfaglig baggrund. Du har den ro og det faglige overblik, som sikrer et trygt miljø omkring borgeren under vaccinationen. Er du studerende på den sidste del af en sundhedsuddannelse eller er du pensioneret fra et sundhedsfagligt job, så er din ansøgning også meget velkommen.

Der er også behov for et mindre antal administrative medarbejdere.

Vi følger gældende retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen om, hvilke personer der vurderes til at være i øget risiko for COVID-19. Dette betyder, at hvis du selv eller en du bor sammen med er i øget risiko for et alvorligt sygdomsforløb ved COVID-19, kan vi desværre ikke tilbyde dig ansættelse. Læs mere på Sundhedsstyrelsens hjemmeside via linket: Sundhedsstyrelsen - Personer i øget risiko.

Jobbet
Opgaven er at vaccinere borgere mod COVID-19, så vi hurtigst muligt kan bidrage til at forebygge smitte og sygdom. I forbindelse med vaccinationen er god patientkontakt og sikker dokumentation naturligvis en vigtig opgave.
 
Du får en introduktion og oplæring i håndtering af COVID-19 vaccinen og arbejder på vaccinationsstedet sammen med specialuddannet personale.

Ansættelse sker under de fem hospitalsenheder i Region Midtjylland. Ved ansøgning kan du tilkendegive, om der er særlige områder, hvor du gerne vil arbejde eller om du er interesseret i ansættelse i hele regionen.

Løn og ansættelsesforhold
Ansættelse sker efter den gældende overenskomst. Arbejdstid og –sted tilrettelægges løbende, og du har ved ansøgning mulighed for at skrive, hvor og hvor meget du har mulighed for at arbejde.

Inden eventuel ansættelse indhentes børne- og straffeattest.

Spørgsmål kan sendes til corona-assistance@rm.dk, så vender vi tilbage til dig. 

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret