Region Midtjylland

Anæstesisygeplejerske søges ved Mave- og Tarmkirurgisk Operationsafsnit, Bedøvelse & Operation 1, Aarhus Universitetshospital

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Ønsker du at arbejde som anæstesisygeplejerske i et spændende akut operationsafsnit og i et High Performance Team? Så kom og vær med.  

Vi er et mave- og tarmkirurgisk operationsafsnit, som søger en anæstesisygeplejerske til en fast stillinger på 37 timer/uge. Tiltrædelse 1. juli 2021 eller efter aftale.

Alle dagvagter møder kl. 07.30-15.00, men med enkelte dage til 17.00. Vagterne er fra kl. 14.45-23.00 og fortsætter med rådighed fra vagtværelse eller hjemmet. Vi arbejder ca. hver fjerde weekend i døgnvagter med tilkald hjemmefra eller i delte døgnvagter/tilstedeværelsesvagter.

Vi er en personalegruppe, som henvender sig til dig, der søger faglige udfordringer, kompleksitet og stor variation i arbejdsdagen. Sammen med stort fokus på fagligheden, synes vi, at vi har plads til at passe på hinanden og at have det sjovt. Vi arbejder tværfagligt og tænker kreativt omkring patientens forløb i tæt samarbejde med afdelingens anæstesilæger.

Vi vægter sygepleje, kvalitet, service og effektivitet meget højt. Vi er meget optagede af det gode samarbejde i operationsteamet, og på hvordan vi kan bruge hinandens ressourcer og hente inspiration i den fælles opgave omkring patienten.

Det, vi kan tilbyde dig, er
 • et struktureret introduktionsprogram over to måneder med tilknyttet mentor
 • afvekslende arbejdsdage med elektive/akutte operationer
 • et afsnit, hvor patient og patientforløb er i fokus
 • et afsnit med stort patientflow, engagerede kollegaer som repræsenterer en bred vifte af    erfaringer og kompetencer
 • en afdeling, hvor der i dagligdagen er plads til humor, til trods for at der kan være travlt
 • et godt tværfagligt samarbejde mellem alle faggrupper.

 Vores forventninger til dig er, at du
 • har erfaring med anæstesi og gerne til akutte og komplekse patienter
 • har mod på nye udfordringer
 • er positiv, motiveret og udadvendt
 • har gode samarbejdsevner
 • er omstillingsparat og fleksibel
 • har en høj grad af selvstændighed.

Vi er uddannelsessted for både anæstesisygeplejersker, sygeplejestuderende, ambulancebehandlere og læger i hoveduddannelse. Vores afdeling yder anæstesi til patienter med øvre abdominalkirurgiske lidelser. Desuden ydes anæstesi til forskellige endoskopiske procedurer, til abdominalkirurgiske og lungemedicinske patienter, samt anæstesi til interventionsradiologi. Vi er en del af det akutte beredskab der dækker hjertestop, ABC-kald samt interne transporter i Syd.  

Vi har vagtfælleskab med Bedøvelse og Operation Syd 2 og 3, som dækker nedre mave- og tarmkirurgi, urologi og gynækologi.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest og en tilfredsstillende autorisation.

Hvis du har lyst til at høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Ann Lydia Røijen på 2370 9163 eller på annroeij@rm.dk. Ansøgningsfrist den 16. maj 2021.
Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 20. maj 2021.


Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


 

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret