Region Midtjylland

(Udløbet) Bioanalytikere ved Histologi, Patologi, Aarhus Universitetshospital

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
I histologien ved Patologi, Aarhus Universitetshospital er en fast stilling ledig pr. 1. juli 2021 samt et antal vikariater på 12 måneder ledige til besættelse i perioden 1. juli 2021 til 30. juni 2022. Stillingerne er fuldtidsstillinger på 37 timer pr. uge.

AUH Patologi sætter altid patienten først, derfor har vi fokus på høj faglighed og kvalitet. Samarbejdet med de kliniske afdelinger samt universitet prioritereres meget højt. Afdelingen er travl og spændende med ambitioner og plads til nytænkning, hvor vi ønsker at udnytte den teknologiske udvikling bedst muligt.

Med ca. 145 ansatte er afdelingen en af landets største patologiske afdelinger med mange højtspecialiserede funktioner. Afdelingen er hjørnestenen i en lang række af regionens udredningsforløb. God driftsplanlægning og –afvikling er derfor altafgørende for regionens og hospitalets mulighed for at levere patientforløb af høj kvalitet, som overholder de nationale mål for kort ventetid på udredning og behandling. Afdelingen er en af to universitetsafdelinger i Danmark, som varetager flest højtspecialiserede funktioner.

Der arbejder ca. 45 bioanalytikere i afdelingens histologiafsnit. Disse refererer til afdelingsbioanalytiker Karen Roed. Afsnittet er opdelt i teams, hvortil der er knyttet en driftskoordinator og en klinisk vejleder. Der arbejdes i det enkelte team i minimum et halvt år ad gangen. De enkelte teams varetager frys / biobank, alle typer udskæring eller specialfarvning og kvalitetssikring. De histologiske funktioner udgør basis for, at patologerne kan stille diagnoser på vævsmaterialet.

Arbejdsfunktionerne i Histologi vil blandt andet omfatte modtagelse af vævsprøver, udskæring af simple og komplekse prøver, bioanalytikerudskæring, biobank og frys herunder Mohs kirurgi, indstøbning, mikrotomi, farvning, håndtering af specialopgaver som afkalkning, muskelbiopsier og hasteprocedurer omkring lever- og nyrebiopsier, digital arkivering af blokke samt klarmelding og kvalitetssikring.

Vi søger bioanalytikere, som
 • er autoriseret og har erfaring inden for det patologisk- anatomiske speciale
 • har erfaring med ovennævnte arbejdsfunktioner
 • har et højt fagligt engagement
 • er ansvarsbevidst og kvalitetsbevidst
 • har et godt humør og har mod på nye udfordringer
 • har gode samarbejdsevner med flere faggrupper
 • kan udvise fleksibilitet i omskiftelige situationer.

Vi tilbyder
 • en spændende og travl arbejdsplads med mulighed for nytænkning og fokus på kvalitet
 • et godt arbejdsmiljø med mange forskellige personalegrupper
 • mulighed for faglig udvikling gennem sparring med kolleger og samarbejdspartnere
 • mulighed for synliggørelse af faget og specialet.
 
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende autorisation.

Yderligere oplysninger om stillingerne kan fås ved henvendelse til afdelingsbioanalytiker Karen Roed, histologisk laboratorium på 2977 7503 eller ledende bioanalytiker Tine Meyer på 2977 7509.

Ansøgningsfristen er den 5. maj 2021. Samtaler forventes afholdt i uge 19, 2021 og 20, 2021.Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret