Region Midtjylland

3 mdrs. vikariat som afdelingslæge i anæstesiologi ved Bedøvelse og Operation 3, OP Øst 3, Aarhus Universitetshospital

Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Vi søger en afdelingslæge i anæstesiologi til et 3 måneders vikariat ved Bedøvelse og Operation 3. Stillingen er placeret i OP Øst 3, Børn og Unge, Obstetrik, og er ledig til besættelse pr. 15. februar 2021, eller snarest herefter.

Om Bedøvelse og Operation

Afdelingen Bedøvelse og Operation på Aarhus Universitetshospital er med virkning fra d. 1. januar 2021 omorganiseret fra at være én stor afdeling med flere end 1000 medarbejdere til fire selvstændige afdelinger. Denne store forandringsproces gør, at de nye, mindre afdelinger fortsat er under forandring og i fuld gang med at danne nye samarbejdsstrukturer på alle niveauer og synergier.

Bedøvelse og Operation 3 omfatter Dagkirurgien samt OP Øst 3 (Børn, unge og gravide) med dertil hørende Forberedelse og Opvågning, FO øst 3.
Afdelingen har 230 ansatte, heraf 25 speciallæger (15 i OP Øst 3 og 10 i dagkirurgien)
Afdelingsledelsen består aktuelt af en konstitueret ledende overlæge. Dertil en oversygeplejerskestilling, som p.t. er vakant.

Om stillingen
Stillingen omfatter anæstesiologiske ydelser til børn i alderen 0-18 år inden for de specialer, der findes på AUH. Der ydes anæstesi til operative indgreb, diagnostiske procedurer og undersøgelser. En del indgreb foregår på egen operationsgang. Derudover bedøves en del børn på lokale operationsgange af udgående teams fra BO 3.

Operationsgangen, OP Øst 3 har 4 operationsstuer dedikeret til børnekirurgi, samt 2 operationsstuer til akut og elektiv obstetrik.
 
Vi søger en speciallægekollega, der har mod på og lyst til at håndtere en bred vifte af anæstesiologiske procedurer og de ofte fagligt komplekse udfordringer, der knytter sig til ovennævnte patientgrupper. En kollega der vil indgå i det daglige arbejde, udfordre og forbedre patientforløbene. Kort sagt søger vi en fagligt nysgerrig kollega, der vil være med til at forme det nye afdeling Bedøvelse og Operation 3 på Aarhus Universitetshospital.

Vi efterspørger følgende kompetencer
 • Du er speciallæge i anæstesi.
 • Du er fagligt kompetent og har kendskab til teamsamarbejde.
 • Du har gode evner for samarbejde og kommunikation, er arbejdsom med tydelig handlekraft og gerne let adgang til humor.
 • Du har viljen til at deltage i kvalitetsudvikling og/eller forskningsprojekter.
 • Du er villig til at påtage dig faglige opgaver uden for eget operationsafsnit (andre dagkirurgiske afsnit, IV-team).
Vi kan tilbyde en spændende ny afdeling og et godt samarbejdsklima med vægt på høj faglig standard og fokus på fortsat udvikling af patientforløbene, både hvad angår anæstesi, smertebehandling og kirurgisk metode.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til overenskomsten. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest og en tilfredsstillende autorisation. 

Ansøgers kvalifikationer vil blive bedømt ud fra de 7 lægeroller. Skema kan hentes her. Skemaet bedes sendt i Word-format sammen med ansøgning og CV og eventuelt andre relevante bilag.

Stillingen er med tilstedeværelsesvagt, dagtid fra kl. 7.30-15.30, enkelte dage til henholdsvis kl. 18.00 og 20.30. Vagt fra kl. 17.30-08.00.
For nærmere oplysninger om stillingen, kontakt konstitueret ledende overlæge Lene Raun Nielsen lenrauni@rm.dk eller tlf. 2496 5032.

Ansøgningsfrist er  24. januar  2021.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil
medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.
 

Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
 • Afstand

  Opret en bruger for at udregne afstand.
 • Geografi:

  8200 Aarhus N

 • Oprettet:

  2021-01-19

 • Ansøgningsfrist:

  2021-01-24
 • Typer:

  Fuldtid

Del Link kopieret