Region Syddanmark

(Udløbet) 2 Sygeplejersker søges til afsnit for Mave-tarmsygdomme, Sygehus Sønderjylland Aabenraa

Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Har du lyst til at være del af en godt team, hvor kerneværdierne er åbenhed, tillid og fælles løsninger, så er det absolut dig vi lige står og mangler.

Vi søger 2 sygeplejersker pr 1 marts hvis muligt og ellers efter aftale. Der er tale om faste stillinger i blandede vagter, på 37 timer med mulighed for deltid. Stillingen indebærer arbejde hv.2 weekend eller efter aftale.

Vi arbejder med nær patientkontakt og oplever, at kompleksiteten og kravene til sygeplejen er stigende - derfor er vi ved at se på hvordan vi kan optimere arbejdsgangene så det tilgodeser patient og plejepersonale, gennem forskellige processer. Det er vores ambition at være et attraktivt uddannelsessted for fremtidens sygeplejersker, og at være med til at skabe et godt studiemiljø for vores sygeplejestuderene og social og sundhedsassistentelever.  

Vi søger sygeplejersker der er empatiske, pædagogiske, anerkendende og med hjertet på rette sted. Du skal mestre god kommunikation, gode samarbejdsevner og så skal du være en teamplayer, da vi løfter kerneopgaven i fællesskab.    Vi arbejder med at skabe gode patientforløb og vi har kvalitet i fokus bl.a. gennem vores Kaizentavle. Vi er et afsnit hvor ikke 2 dage er ens, hvor det er lærerigt at være på arbejde og hvor vi arbejder med at spille hinanden endnu bedre.
Vi værdsætter faglighed, samarbejde og trivsel, og vi har gensidig respekt for hinandens kompetencer. Ud over det, sætter vi pris på god humor, og den er der ret meget af.

Mave-tarm afsnit, er en del af afdelingen for Medicinske Sygdomme, Aabenraa og vi er normeret til 20 sengepladser. Vi modtager og behandler den medicinske patient, typisk med infektionsmedicinske lidelser, samt gastromedicinske lidelser. Læger, sygeplejersker og SSA arbejder tæt sammen for at koordinere, planlægge og udføre behandlingen af vores patienter. Vi har et nært samarbejde med FAM, der visiterer patienter til afdelingen og vi samarbejder med andre perifere afdelinger.  

Som nyankommet tilknyttes man vores introduktionssygeplejerske som sikrer grundig oplæring og løbende evaluering. De første 2 uger vil du gennemgå, gennemgå et introprogram så du føler dig klar til at være en del af teamet og afsnittet. Som nyuddannet gennemgår du et 2 måneders introprogram, hvor du går som ekstra, for at sikre optimale forhold for din oplæring.

Har du lyst til at være en del af teamet ser vi frem til at modtage din ansøgning.   

 

For yderligere oplysninger kontakt:  

Afdelingssygeplejerske Maria Roth, Tlf 23376374 eller mail Maria.Roth@rsyd.dk

Ansøgningsfristen er den 18.01.21 Ansættelsessamtaler afholdes mandag d. 25.01.21 via videokonference/personligt fremmøde. 

Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
 • Afstand

  Opret en bruger for at udregne afstand.
 • Geografi:

  Kresten Philipsens Vej 15, 6200 Aabenraa

 • Oprettet:

  2021-01-04

 • Ansøgningsfrist:

  2021-01-18
 • Typer:

  Fuldtid

Del Link kopieret