profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2021-12-12
Virksomhed: Region Syddanmark
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

Er du SOSU-assistent og brænder du for at kunne gøre en forskel for kriminalitetstruende unge? Kunne du tænke dig, at være med til at yde en helhedsorienteret sundhedsfaglig og pædagogisk indsats i samarbejde med et velfungerende team? Er du fagligt stærk og besidder en personlig robusthed? Så har vi ”måske” dit drømmejob”.

Hvem er vi

Egely er en sikret institution med plads til 14 unge på de almindelig sikret pladser og 5 unge på de særlig sikret pladser. Egely løser opgaver på landsplan for børn og unge mellem 12-17 år. Størstedelen af de unge er anbragt i varetægtssurrogat eller som led i en ungdomssanktion. En mindre del anbringes i pædagogisk observation eller efter andre særlige lovmæssige kriterier f.eks. mindreårige uledsagede flygtninge, længerevarende behandling eller på farlighedskriteriet.

Vi er ca. 80 medarbejdere ansat på Egely bestående af pædagoger, lærere, faglærere, social- og sundhedsassistenter, omsorgsmedhjælpere, Stab og administrative medarbejdere. Derudover er vi uddannelsessted for pædagoger.

De unge på Egely

Unge der anbringes på Egely, har ofte svære sociale problemstillinger og misbrugsproblematikker. Nogle har desuden særlige psykiske problemstillinger, der ikke altid er udredt, inden de anbringes på Egely. Unge som anbringes på Egelys særlig sikrede afdeling, har en forudgående særlig udadreagerende- eller psykisk afvigende adfærd, som gør at de ikke kan anbringes på en almindelig sikret afdeling. Det betyder, at der tilrettelægges særlige pædagogiske indsatser for de unge og afdelingen har højere normering.

Opgaver som social- og sundhedsassistent

Din hverdag på Egely vil veksle mellem praktiske og sundhedsfaglige opgaver, og relationelt arbejde med de unge, hvor den primære opgave er samværet med de unge.

Du vil som social- og sundhedsassistent komme til i tæt samarbejde med gode kollegaer, at arbejde målrettet med og omkring de unge under deres anbringelse. Der arbejdes i team hvor du skal bidrage ind med din sundhedsfaglig viden.

Du vil blive en del af en større personalestab på Egely, men vil blive tilknyttet en afdeling, men med opgaver på tværs af de 4 afdelinger.

Du kan læse mere om Egelys kerneopgave, ydelser, omsætningsrum og faglige tilgange på: http://egelysfagligecirkel.dk

Vi tilbyder:

 • En arbejdsplads med fokus på høj faglighed og det professionelle samarbejde
 • Et afvekslende job i en dynamisk og udviklingsorienteret organisation
 • Introdage, hvor du bliver introduceret til arbejdet
 • Kompetenceudvikling via temadage, sidemandsoplæring, faglig sparring, e-læring, samt supervision
 • Kurser og uddannelse der bidrager til løsning af kerneopgaven
 • Overenskomstløn + lukke-/sikretillæg + evt. kvalifikationstillæg.

Vi forventer at du:

 • Har den nødvendig uddannelse, gerne med psykiatrierfaring og erfaring med målgruppen
 • Kan udarbejde borgerbeskrivelser og sundhedsplaner i samarbejde med kollegaer
 • Varetager medicinhåndtering og ajourføre FMK i samarbejde med relevant samarbejdspartner
 • Har særlig ansvar for implementering af sundhedsplaner og varetage sparring til kollegaer
 • Kan formulere dig skriftligt og omsætte din faglige praksis til skriftlig udredning
 • Er tydelig og nærværende i samspillet med de unge og kan holde til at blive udfordret psykisk og fysisk
 • Har kørekort til personbil.

Stillingen indeholder skiftende arbejdstider herunder weekendarbejde hver anden weekend, samt arbejde på søn- og helligdage.

Region Syddanmark har vedtaget en strategi om, at alle stillinger i regionen skal slås op som fuldtidsstillinger.  Dog skal det nævnes, at hvis du vælger at søge stillingen, og du ønsker en deltidsstilling, skal du angive dette i din ansøgning.

Har du spørgsmål til stillingen, eller vil du høre flere gode grunde til, at du skal være vores nye social- og sundhedsassistent? Så kan du kontakte afdelingsleder Birthe Bjørn Pedersen på tlf. 24600588

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist: Den 12. december 2021

Samtaler: Forventes afholdt den 21. december 2021

Tiltrædelse: Den 1. februar 2022 eller efter aftale

Arbejdssted: Socialcenter Lillebælt, Egely, Søndergårdsvej 9, 5580 Nr. Åby, tlf. 99 44 21 00.

Oprettet:
2021-11-23
Ansøgningsfrist:
2021-12-12
Typer:
Fuldtid