profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2021-12-08
Virksomhed: Region Syddanmark
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

Fast stilling på Organ- og plastikkirurgisk afdeling, timenormen kan være 37 timer i gennemsnit om ugen, det kan også være færre timer såfremt du ønsker det. Som udgangspunkt arbejder vi hver tredje weekend i 8 timers vagt, ønsker du at arbejde hver anden weekend er det også muligt.

Går du evt. med et ønske om at blive fast aften- eller nattevagt kan vi imødekomme dette efter   oplæring i afdelingen.

Trivslen er høj, vi har 9 der er på barselsorlov i år. Vi søger en sygeplejerske til at indgå i et rigtig godt mono- og tværfagligt samarbejde. Din primære opgave vil være, at yde præ- og postoperativ sygepleje og omsorg for patienter med tarmkræft, brystkræft, modermærkekræft og forskellige typer af hudkræft.

Vi sætter en ære i at tage godt imod nye kolleger. Hvad enten du er nyuddannet, eller allerede har erfaring fra tidligere, så bygger vi oven på de kompetencer du har i forvejen. Vi er i fuld gang med at udarbejde kompetencekort som en hjælp til dette.

Her prioriterer vi at

•                          Tage godt imod nye kolleger

•                          At skabe rum faglig sparring

•                          At anerkende de kompetencer du har, og bygge ovenpå

•                          Åbenhed i forhold til at være ny – det er tilladt at spørge

Vi søger en kollega som:

- Brænder for at arbejde med kræftpatienter i et kirurgisk sengeafsnit

- Ønsker et spændende og udfordrende job

- Er en dygtig kliniker – selvstændig, ansvarsbevidst og omhyggelig

- Kan lide at vejlede elever og studerende

- Holder af at to dage aldrig er ens

- Er en teamplayer

- Har en positiv tilgang

Lidt om afdelingen:

A260 er et sengeafsnit der modtager elektive patienter og deres pårørende inden for tre kirurgiske specialer, organ, plastik og mammakirurgi.

Vi arbejder kontinuerligt med at udvikle og forbedre indlæggelsesforløbet for patienten.  Vi er optaget af at inddrage patienter og pårørende i behandling og pleje, og prioriterer at have en god dialog med alle patienterne og pårørende.

Vi arbejder i dagligdagen med kvalitet og udvikling af sygeplejen, og uddanner sygeplejestuderende, samt social- og sundhedsassistentelever i deres sygehuspraktik.

Derudover er sygehuset i gang med implementere en helt ny tænkehorisont, som sætter fokus på sygeplejen.

Har ovenstående vakt din interesse, så tøv ikke men send en ansøgning til Oversygeplejerske Helle Gangelhof, Organ- og plastikkirurgisk afdeling Vejle Sygehus, senest den 8/12. Samtaler afholdes i uge 50. Ved spørgsmål er du velkommen til kontakte afdelingssygeplejerske Gitte Ostenfeld Gee på telefon 7940 5673

Oprettet:
2021-11-23
Ansøgningsfrist:
2021-12-08
Typer:
Fuldtid