profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2021-12-09
Virksomhed: Region Syddanmark
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

 

Bioanalytiker søges til fast fuldtidsstilling på 37 timer/uge pr. 01.01.2022 eller efter aftale. Stillingen er i histologilaboratoriet ved Klinisk Patologi, Vejle Sygehus, SLB.

Vi er ca. 20 histobioanalytikere, og vi håndterer årligt godt 30.000 histologiske prøver. Vores immunhistokemiske og molekylærpatologiske analyser er placeret organisatorisk i histologien, og vi deltager gerne i forskning- og udviklingsopgaver. Som led i kompetenceudvikling/jobglidning har vi flere bioanalytikere med diplomuddannelse i udskæring, som dagligt varetager en del af den komplekse udskæring.
Bioanalytikeruddannelsen varetages i vores afdeling af vores underviser, i samarbejde med kliniske vejledere. I november 2020 startede vi op for implementering af ”Digital patologi” på det histologiske område, hvilket betyder, at vi har fået endnu et spændende arbejdsområde i histologilaboratoriet. Det består i at scanne, kvalitetssikre og aflevere glas elektronisk. Så har du interesse og flair for at arbejde med IT, kan der være mulighed for dette.

Vi arbejder målrettet med høj faglig kvalitet i vores arbejde og har et patientcentreret fokus på svartider.

Arbejdet i histologien organiseres ud fra ønsket om at skabe en varieret hverdag, og vi anvender i vidt omfang ny teknologi og nye metoder.

 

Vi søger en medarbejder, der

  • Er uddannet bioanalytiker med erfaring fra histologilaboratorium.
  • Trives med høj aktivitet og brænder for histologi og den faglige udvikling i faget.
  • Motiveres af nye udfordringer, er fleksibel og har gode samarbejdsevner.
  • Er initiativrig, omhyggelig og kvalitetsbevidst.


Klinisk Patologi har til huse i Laboratoriebygningen, Vejle Sygehus, SLB og råder over en palet af moderne udstyr, og herudover har vi fælles lokaler og udstyr til molekylære analyser sammen med de øvrige laboratoriespecialer. Vi er godt 60 medarbejdere, og personalegruppen består af en stor bioanalytikergruppe - lægesekretærer – speciallæger – uddannelseslæger - molekylærbiologer – og en kapelbetjent.

Vi er gode til at hjælpe hinanden på tværs af faggrupperne og er en rummelig afdeling, der giver plads til hver enkelt medarbejders faglige og personlige udvikling i en hverdag med mange opgaver.

 

For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte:
Afdelingsbioanalytiker Helle Johnsen på e-mail helle.johnsen2@rsyd.dk eller på tlf. nr. 7940 9175

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst med Danske Bioanalytikere.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Ansøgningsfrist den 09.12.21. Samtaler forventes afholdt uge 50.

 

Oprettet:
2021-11-23
Ansøgningsfrist:
2021-12-09
Typer:
Fuldtid