profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2021-12-08
Virksomhed: Region Syddanmark
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

Vil du være med til at drive tandlægevagten i Region Syddanmark?

Tandlægevagten i Region Syddanmark søger én erfaren klinikassistent til at betjene vores vagtordning i Kolding.

Vagten blev etableret i 2006 og har fungeret siden med ca. 20 klinikassistenter og 15 tandlæger tilknyttet vagtordningen.

Vagten yder akut tandlægehjælp til voksne og børn i form af smertebehandling og behandling i forbindelse med mindre tandskader, fyldninger m.v. Vagten skal som udgangspunkt være åben fra kl. 10 til 12 på lørdage, søn- og helligdage samt jule- og nytårsaftensdag, men patienter, der møder op inden for dette tidsrum, skal behandles, så du kan forvente arbejdstid udover åbningstiden. Telefonen betjenes af en klinikassistent fra klinikkerne i Kolding og Odense fra kl. 9-12.

Vagten i Kolding bemandes efter en vagtplan, hvor der på skift er 1 tandlæge og 2 klinikassistenter pr. vagt. Der udarbejdes vagtplan for 26 uger ad gangen, så du i god tid kender dine vagter. Der tages hensyn til den enkeltes ønsker ved vagtplanlægningen, og der er desuden mulighed for at bytte vagter personalet imellem.

Ansøgere med erfaring i brug af al dente vil blive foretrukket.

Lønnen er fastlagt i en aftale mellem HK og regionen.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, herunder arbejdstid og aflønning, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Mette Bjergmark på tlf. 2939 1207 eller mail maab@rsyd.dk.  

 Vil du være med til at sikre patienter et tilbud om akut tandbehandling uden for normal kliniktid, hører vi gerne fra dig senest den 8. december 2021.

Ved ansættelse i Tandlægevagten i Region Syddanmark vil der blive indhentet børneattest.

Oprettet:
2021-11-23
Ansøgningsfrist:
2021-12-08
Typer:
Deltid