profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2021-12-17
Virksomhed: Region Syddanmark
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

På Sydvestjysk Sygehus arbejder vi sammen om patienten. Vi har stort fokus på gode patientforløb med smidige overgange mellem sygehus, hjemmepleje og almen praksis. Vi prioriterer ernæring højt og har stort fokus på patienternes ernæring både under indlæggelse og efter udskrivelse.

Derfor søger vi en klinisk diætist i en nyoprettet fuldtidsstilling på vores ældremedicinske sengeafsnit, som udover DÆMP også varetager det nefrologiske og endokrinologiske speciale.

Din ansættelse:
Du bliver ansat på vores ældremedicinske sengeafsnit med reference til den afsnitsledende sygeplejerske. Du vil efter nærmere aftale komme til at indgå i blandede vagter i lighed med det øvrige personale, med særligt fokus på hvornår det giver mening for patienten. Du vil få mulighed for at have samarbejde og sparring med de øvrige kliniske diætister på SVS

Du kan læse mere om de kliniske diætister på SVS her

Dine arbejdsopgaver:
Du bliver afdelingens ressourceperson i forhold til ernæring, og får ansvaret for, at der bliver lavet ernæringsscreening, igangsat relevant kostregistrering og lagt ernæringsplaner. Dine opgaver vil herudover kunne være:

  • Sørge for at ernæringsprodukter og tilbehør er tilgængeligt på afd.
  • Madbestilling og hjælp til spisning og lette plejeopgaver
  • Undervisning af plejepersonale og sikring af deres kompetencer inden for ernæringsområdet
  • Deltage i relevante møder og faglig udvikling af egen og tværfaglige samarbejdspartneres kompetencer.

Vi søger en klinisk diætist:
Der brænder for ernæringsterapi som speciale, og har lyst og evne til at arbejde selvstændigt og samtidig blive en del af en engageret og serviceorienteret medarbejdergruppe. Vi har patienten i centrum, og yder behandling af høj faglig kvalitet. Vi har stort fokus på patient- og pårørendeinddragelse, hvorfor gode kommunikations- og samarbejdsevner er en absolut nødvendighed. Vi arbejder i en forandringspræget hverdag, hvor du skal kunne se dig selv i en omskiftelig hverdag, hvor opgaverne løbende ændrer sig afhængig af behovet. Hvis du har erfaring med området i forvejen, vil det være et plus, men vi sørger for grundig oplæring og løbende supervision.

Vi tilbyder:

  • En spændende nyoprettet stilling med mulighed for udfordringer.
  • Et selvstændigt arbejde, hvor du i samarbejde med kollegaer og ledelse kan få mulighed at være med til at sætte præg på udvikling af området.
  •  Mulighed for faglig udvikling via møder, kurser, netværk med kollegaer m.m.
  • Oplæring og sparring ved kompetente kollegaer.
  • At blive en del af en afdeling med høj social kapital, som værdsætter tværfagligt samarbejde højt, og hvor vi på tværs af faggrænser alle gerne yder en ekstra indsats for patienten.

Løn- og ansættelsesforhold:
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Der indhentes børneattest.

Hør mere:
Har du lyst til at høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Ledende klinisk diætist Rie Møller på tlf. 30625818.

Du kan også læse mere om SVS her

Ansøgning:
Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest fredag den 17.12.21

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 51

 

 

 

Oprettet:
2021-11-19
Ansøgningsfrist:
2021-12-17
Typer:
Fuldtid