Region Syddanmark

Covid-19 assistance til podetelte

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

I forbindelse med håndtering af COVID-19-situationen har vi åbnet podetelte i Kolding og Vejle, hvor borgere bliver podet for COVID-19. Til at bemande podeteltene og løse opgaven med podning og registrering, søger vi engagerede medarbejdere, som kan og vil være en del af en vigtig og prioriteret opgave. Podeteltene har åbent alle ugens 7 dage i tidsrummet fra kl. 8-18.

Opgaven
Opgaven består dels i at pode borgere, der kommer til sygehuset for at blive testet for COVID-19, og dels at sikre den rette registrering af podningen.

Du vil naturligvis få den nødvendige oplæring til opgaven. Opgaven kræver derfor ikke særlige forudsætninger, og du vil blive instrueret i anvendelse af de nødvendige værnemidler til udførelse af opgaven.

Din baggrund
Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, dog skal du have gennemført en ungdomsuddannelse. Det vigtigste er, at du er serviceminded og kan gå til opgaven med godt humør, så de borgere, du tester, får en god oplevelse.

Vi forventer, at du:

  • efter grundig oplæring selvstændigt kan foretage podning
  • er serviceminded og har smil på læben
  • kan anvende IT-systemer på brugerniveau
  • har en god fysik, da vi er stående og gående det meste af dagen


Bemærk, at stillinger, der kræver en sundhedsmæssig baggrund, vil blive slået op separat. Har du derfor en sundhedsmæssig baggrund, opfordrer vi dig til at holde øje med aktuelle stillingsopslag. 

Om podeteltene
Testcenteret dækker både sundheds- og samfundssporet. Podekorpset består lige nu af ca. 42 medarbejdere, samt 3 daglige ledere. 

Løn og ansættelsesforhold  
Løn- og ansættelsesvilkår sker jf. gældende overenskomst. Ansættelsen sker med tjenestested i Kolding og Vejle. Der er tale om en tidsbegrænset ansættelse.
Vi søger primært medarbejdere til fuldtidsstillinger. 

Ansøgning og rekrutteringsproces  
Vi ansætter efterhånden som behovet opstår. Er du interesseret i at være COVID-19 assistance i podeteltene, vil vi bede dig om at tilmelde dig elektronisk via ”søg jobbet”. Det er vigtigt, at du bruger en mailadresse og et telefonnummer, som vi kan træffe dig på.

Du bedes desuden vedhæfte et kort CV, der kun indeholder de mest nødvendige oplysninger. Dvs. et dokument, hvor du kort oplister: relevant uddannelse og en kort beskrivelse af din erhvervserfaring med angivelse af: funktion/titel, ansættelsessted og tidsrum for ansættelsen. Du må også gerne skrive, hvis der er nogle særlige ting, vi skal tage højde for. 

Vil du vide mere?  
Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte Lisbeth Ejskær, lisbeth.ejskjaer@rsyd.dk

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret