profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2022-12-12
Virksomhed: Region Syddanmark
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

Øjenafdelingen har vokseværk og vi søger derfor en uddannet lægesekretær som ønsker at blive en del af et stærkt team med fokus på det gode arbejdsmiljø.

Vi er en afdeling med ca. 90 ansatte, som vægter det gode tværfaglige samarbejde, hvor vi i fællesskab hjælper hinanden med at løse opgaverne. Vi er et stort ambulatorium fordelt på 2 etager med både de korte patientforløb samt de længerevarende patientforløb med kroniske øjensygdomme. Derudover har vi en operationsgang med høj aktivitet. Øjenafdelingen er en arbejdsplads i udvikling, hvor vi prioriterer projekter og nytænkning inden for specialet med vores fælles fokus ”Patienten først”.

Sekretærgruppen er inddelt i teams fordelt på vores 2 etager og består af 10 sekretærer, 1 sygeplejerske, 1 ledende lægesekretær samt 1 ledelsessupporter. Derudover har afdelingen ansat egen IT-administrator, som varetager vedligeholdelse og udvikling samt teknisk support af Øjenafdelingens apparatur og integrationer til EPJ Syd.  

Hvad indeholder jobbet?

Stillingen er en nyoprettet stilling og derfor er alle arbejdsopgaver ikke defineret på forhånd; dette vil du få mulighed for at være med til at præge.

Vi varetager alle lægesekretæropgaver fra booking, indkaldelse, registrering, telefonisk vejledning af patienter, skrankefunktion mv. i et rul mellem backoffice og skranke og du vil sammen med dit team være med til at danne udgangspunktet for jeres samarbejde og rul.

Vi er i øjeblikket ved at afprøve hjemmearbejdspladser i et rul med hjemmearbejdsdag ca. hver 14. dag, hvor det primære arbejdsområde er registrering og fordybelse samt forståelse af EPJ Syd og LPR-fejllister.

Vi søger en kollega, der

 • er uddannet lægesekretær (et ufravigeligt krav)
 • trives i en udviklingsorienteret organisation
 • er struktureret og kan bevare overblikket – også når det går stærkt
 • kan lide patientkontakt og er serviceminded
 • kan arbejde selvstændigt, tager initiativ og er nysgerrig
 • værdsætter det gode monofaglige og tværfaglige samarbejde
 • bidrager til det gode arbejdsmiljø
 • er dygtig til IT og gerne har erfaring med EPJ Syd

Vi tilbyder dig

 • en spændende arbejdsplads med fokus på det gode arbejdsliv
 • mulighed for at gøre en forskel hver dag
 • en god introduktion til specialet med mentorordning
 • mulighed for at sætte præg på udviklingen, så vi får de bedst mulige patientforløb
 • deltagelse i konferencer og mulighed for kurser/efteruddannelse

Mere information

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte ledende lægesekretær Jeanette Møller via e-mail jeanette.moller@rsyd.dk eller på telefon 60176537. Du kan læse mere på vores hjemmeside http://www.sygehuslillebaelt.dk/wm257732.

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Ansættelsesstart den 01.01.23 eller snarest derefter. Stillingen er slået op som en fuldtidsstilling, men andet timetal kan aftales. Du skal være indstillet på at indgå i et rul med dine kollegaer i fremtidige senvagter til senest kl. 18.00.

Ansøgningsfrist er mandag den 12.12.22 og ansættelsessamtaler forventes afholdt 19.12.22. Du vil indkaldt via din e-boks.

Benyt venligst nedenstående link, når du sender din ansøgning.

Oprettet:
2022-11-21
Ansøgningsfrist:
2022-12-12
Jobtype:
Fuldtid