profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2022-12-04
Virksomhed: Region Syddanmark
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

Om afdelingen og opgaverne

Akutafdelingen modtager akutte patienter fra alle specialer hele døgnet. Der er i gennemsnit 140 patienter igennem afdelingen pr. døgn. Som lægesekretærer i Akutafdelingen er vi en stor del af den direkte patientkontakt, da vi modtager/opskriver og triagerer patienter til Skadestuen, modtager selvhenvendere samt patienter til de øvrige zoner i Akutafdelingen. 

Det er vigtigt, at patienterne føler sig ventet og velkommen under hele deres ophold hos os, og det kræver et godt og tæt samarbejde med hinanden, sygeplejerskerne og lægerne.

Ud over den direkte modtagelse af patienter i Skadestuen, varetager vi mange andre administrative og patientrelaterede funktioner og opgaver. Som eksemplet i video'en går vi med traumestuen, når alarmen lyder. Her er vores rolle er at tage os af det registreringsmæssige samt at koordinere med læger og sygeplejersker på stuen. 
Vi modtager/registrerer patienter indbragt med ambulance og registrerer patienter der flyttes til andre afdelinger eller udskrives. Til registrering bruger vi EPJ syd.ywhere. Om ganske kort tid skifter vi Cosmic ud med EPJ syd på sygehuset. Der har vores superbrugere en vigtig rolle i forhold til bl.a. vidensdeling. 

Opgaverne er spændende og mange.I Akutafdelingen er dagene uforudsigelige og ikke to dage er ens, men vi hjælper hinanden med at finde de bedste løsninger i de situationer, vi kommer i.

Vi har skiftende vagter (dag, aften, nat og weekend) og dækker døgnet rundt hele året, og vi har et rul og et helligdagsrul, så vi kender vores vagtplaner langt ud i fremtiden. Skiftende vagter giver en varieret arbejdsuge og lige netop dét, ser vi som en fordel, da det giver os muligheder, vi ellers ikke ville have haft. Det kan anbefales  Vi fordeler vagttyperne imellem os dog skævende til individuelle ønsker, som det kan hænge sammen i den store planlægning.

Vi søger en kollega, der:

 • har erfaring fra en akutafdeling - vægtes højt 
 • ser det som en selvfølge at være serviceorienteret. Vores patienter skal føles sig "ventet og velkommen". 
 • er nysgerrig efter at lære og trives i samarbejdet med forskellige faggrupper
 • kan lide en uforudsigelig, til tider meget travl og afvekslende hverdag
 • er fleksibel og har gode kommunikative egenskaber
 • vil bidrage til en positiv omgangstone og stemning 
 • er uddannet lægesekretær
 • er ambitiøs og stræber efter en høj faglighed

Vi kan tilbyde:

 • at blive en del af et stærkt tværfagligt team, der samarbejder på tværs, da det er afgørende for gode patientoplevelser
 • en god og alsidig arbejdsplads med plads til forskellighed
 • en lydhør og opmærksom ledelse

 Timetal kan aftales.

Løn:

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

Ansøgning

Vi modtager din ansøgning senest d. 4. december 2022. Der bliver løbende afholdt samtaler. 

Vi indhenter børneattest inden endelig ansættelse

Oprettet:
2022-11-21
Ansøgningsfrist:
2022-12-04
Jobtype:
Fuldtid