profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2022-12-06
Virksomhed: Region Syddanmark
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

Fastholdelse og rekruttering går hånd i hånd. Derfor gør vi os umage med at rekruttere nye videbegærlige og dygtige kollegaer til forskellige stillinger. Vi gør det for at bibeholde en sund arbejdsplads med trivsel, udvikling og arbejdsglæde i fokus.
Vi søger nye kollegaer, der enten kender specialet og er uddannet til at varetage opgaverne, eller kollegaer der er interesseret i at lære specialet at kende og uddanne sig til at varetage opgaverne.  
I Stråleterapien uddanner vi selv vores dygtige kollegaer gennem en et årig formaliseret landsdækkende uddannelse, der er godkendt af Sundhedsstyrelsen. Hertil søger vi sygeplejersker, der drømmer om at arbejde i et højspecialiseret felt inden for Onkologien. 
Uddannelsen starter 1. februar 2023, den er fuld finansieret, det er et fuldtidsstudie, og du modtager løn under hele uddannelsen.
Du står uden for vores normering under hele uddannelsesforløbet, og efter bestået eksamen kan du forvente, at blive tilbudt en fastansættelse på det timetal, du ønsker dig. 
Læs om uddannelsen her: Stråleterapeut | UddannelsesGuiden (ug.dk)

Det var fremtiden, hvad med nutiden?
Vi er en skøn afdeling bestående af Stråleterapeuter, hvis grunduddannelse enten er Sygeplejerske eller S-Radiograf. Flertallet er oprindeligt sygeplejersker og en god håndfuld er S-Radiografer.
Vi vægter det tværfaglige samarbejde højt og ved, at vores forskellige kompetencer komplimenterer hinanden i forhold til at sikre patienterne den bedst mulige pleje og behandling.

Hvad er vigtigt for os:

  • Vi vægter et godt introduktions- og oplæringsforløb, hvor vi bl.a. arbejder med mentorordning, kollegial feedback og flere fastlagte samtaler med oversygeplejersken, for at sikre trivsel og god læring
  • Vi vægter undervisning og kompetenceudvikling inden for den Excellente sygepleje 
  • Vi vægter kompetenceudvikling og vedligeholdelse af de stråletekniske færdigheder, med undervisning og efterfølgende godkendelse af opbyggede kompetencer
  • Vi mener, at en stærk kultur med gode værdier som sammenhold, åben- og ærlighed, inddragelse, ansvar, dialog og tryghed er kerneværdier, som vi forventer, du vil være en aktiv medspiller i at bevare og styrke

Timetallet får vi til at passe med dine behov, fordi vi tror på, at balancen mellem privatliv og arbejdsliv er afgørende for god trivsel og arbejdsglæde. 

Et par patientudsagn fra LUP løbende her i foråret: 
”Jeg har oplevet et helt fantastisk hjælpsomt og meget omsorgsfuldt personale. Alle har været så søde, venlige og særdeles omhyggelige med min behandling. De har alle besvaret mine spørgsmål vedr. bivirkninger m.m. og givet mig gode råd og hjælp til at komme det hele igennem”

”De er simpelthen så dygtige og venlige, at man ikke forstår, hvordan de kan overkomme alt. Et meget stort og venligt hurra for de personer, som er ved Stråleterapien”

Vi håber at få nye kollegaer, der kan starte 1/2 2023.

Er du blevet nysgerrig, og har du spørgsmål, står vi klar ved telefonen. Du kan ringe til:
Oversygeplejerske Rikke Østergaard på telefon 79406032
Teknisk specialeansvarlig sygeplejerske Louise Olesen på telefon 79405691.

Du er også velkommen til at kigge forbi afdelingen, og hilse på dine måske nye kollegaer.

Ansøgningen sendes elektronisk til Onkologisk Afdeling senest 6. december 2022.
Samtalerne afholder vi onsdag den 14. december. 

Vi glæder os til at tage imod dig.
Med venlig hilsen
Personalet i Stråleterapien 
 

Oprettet:
2022-11-16
Ansøgningsfrist:
2022-12-06
Jobtype:
Fuldtid