profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2022-12-30
Virksomhed: Region Syddanmark
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

Hvem er vi

ITA2 er et alment intensiv afsnit for voksne patienter. Vi yder behandling til patienter fra alle specialer. Oftest er det på baggrund af akutte organsvigt fra lunger, kredsløb eller nyrer. På ITA2 har du mulighed for at komme hele vejen rundt om patienten. Vi er normeret til én sygeplejerske til én patient, og hos os går basal, grundlæggende og højteknologisk sygepleje hånd i hånd. Vi arbejder på 2-sengs stuer, så du er aldrig alene! Hverdagen her er uforudsigelig, og sygdomstilstandene hos vores patienter, kan ofte være meget komplekse. Det kræver høj faglighed, og også at du er en god holdspiller. Vi arbejder tæt sammen med både mono- og tværfaglige samarbejdspartnere.

Vi har vi et godt arbejdsmiljø med højt til loftet. Vi stiller krav til hinandens faglighed, men vi har det også utrolig sjovt!  Vi er en blandet gruppe af både nye og erfarne, og repræsenterer både mødre, fædre, mormødre og farmødre. Vi holder meget af sociale arrangementer af forskellig karakter, hvor vi mødes og har det sjovt med hinanden.

 

Hvem er du

  • Du er uddannet sygeplejerske – eller bliver det snart.
  • Du er åben og nysgerrig, og har lyst til at udvikle din faglighed.
  • Du brænder lige så meget for grundig, grundlæggende sygepleje, som du brænder for det akutte arbejde omkring patienten.

 

Det tilbyder vi

Hos os får du et individuelt tilpasset oplæringsprogram, typisk af 12 ugers varighed. Du passer i denne periode patienten sammen med en af dine vejledere. Sideløbende med din oplæring deltager du i vores introduktionskursus. Du modtager her teoretisk undervisning i vigtige emner inden for intensiv sygepleje. Når du er færdig med din oplæring, bliver du en del af en mentorordning, hvor du sammen med andre nyansatte sygeplejersker har mulighed for sparring med en mere erfaren sygeplejerske samt få gennemgået emner, som du selv er med til at vælge.

Som et led i din kompetenceudvikling, er det en forventning, at du vil søge specialuddannelsen i intensivsygepleje, når du er klar til dette, formentlig efter 1-2 års ansættelse.

Du skal forvente at arbejde i alle vagtlag, men du har stor indflydelse på din arbejdsplan via MinTid. Vi arbejder hver anden weekend i 8,5 timers vagter eller hver tredje weekend i 12 timers vagter.

Vi synes, vi har verdens bedste arbejdsplads, og vi vil gerne invitere dig til en følgedag, så du kan få indblik i vores hverdag. Vi ser frem til at høre fra dig, helst telefonisk eller ved fysisk fremmøde, inden du sender en ansøgning.


Ring til oversygeplejerske Kathrine Gudbrand på tlf. 2936 9314, eller til ITA2’s ansvarshavende sygeplejerske på tlf. nr. 6541 3344.

Vi kalder løbende ind til samtale, og børneattest bliver indhentet inden ansættelse.

Ansøgningsfrist er den 30. december 2022.

Oprettet:
2022-11-15
Ansøgningsfrist:
2022-12-30
Jobtype:
Fuldtid