profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2022-12-18
Virksomhed: Region Syddanmark
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

Er du sygeplejerske, og kunne du tænkte dig at være en del af medarbejdergruppen i sengefællesskabet MCS, har du nu mulighed for at søge en stilling hos os med start den 1/1-23 eller efter aftale.

Stillingen er på 37 timer i blandede vagter, med weekendvagt hver 2. eller 3. weekend.

Vil du være en del af en afdeling:

  • Der målrettet og struktureret arbejder frem mod Det Nye OUH - helt ekstraordinært med det første sengefællesskabet mellem endokrinologiske, reumatologiske og gastroenterologiske patienter.
  • Der arbejdes ud fra et struktureret introduktions- og oplæringsprogram med undervisning i specialerne.
  • Mentorordning og individuelt intro program – herunder forløb i MyMedcards og MySkills (elektronisk redskab)
  • Der har et højt fokus på tværfagligt samarbejde.
  • Med et kompetenceudviklingsprogram, der er beskrevet i vores kompetencemodel.
  • Der har fokus på udvikling og forskning i sygepleje samt evidensbaseret praksis på et højt akademiskniveau med Fundamentals of Care, som den teoretisk forståelsesramme for sygeplejen.
  • Med engagerede kolleger både fagligt og socialt.
  • Med stor indflydelse på egen arbejdsplan.

Sengeafsnit MCS består af 3 teams – 1 endokrinologisk team og 1 reumatologisk team og 1 gastroenterologisk team. Afdelingen varetager højtspecialiseret behandling af patienter inden for diabetes, endokrine lidelser, gigt- og bindevævslidelser samt mavetarm- og lever lidelser.

Samlet set har MCS-sengeafsnit 34 sengepladser

Vi har stort fokus på udvikling, altid med Patienten Først.

Hvilket også gør sig gældende vi vores arbejde omkring sengefællesskabet.

Vores samarbejde i afsnittet er godt og tæt, og alle faggrupper arbejder sammen om at skabe sammenhængende og helhedsorienterede patientforløb – fra indlæggelse til udskrivelse, i et tæt samarbejde med patient og pårørende.

Vi sætter stor pris på åbenhed, humor og positivitet i hverdagen og vi kan tilbyde dig et meningsfuldt, udfordrende og varieret arbejde.

I MCS har vi en række sygeplejefaglige fokusområder med nøglepersoner inden for bl.a. diabetes, hygiejne, sår, ernæring og samarbejde med primærsektoren og meget andet.

Nøglepersonerne sikrer videndeling og sparring med kollegerne i afsnittet til gavn for patienterne.

Alle sygeplejersker er tilknyttet et bestemt team, hvor man uddanner sig til at varetage sygepleje til de specifikke patientgrupper.

Ud over specialistuddannelsen er sygeplejerskerne også generalister, hvilket betyder, de kan arbejde på tværs af de 3 teams og hjælpe hinanden.

Som et af de få hospitaler i landet, oplærer vi patienter, pårørende samt primærsektor i hjemmeparenteral ernæring i vores HPN klinik, der har fysisk plads i sengeafsnittet.

Du vil blive ansat i en intern uddannelsesstilling i mavetarm specialet, hvilket betyder, du vil få specialkompetencer inden for dette speciale men du vil også få kompetencer til at kunne varetage opgaver inden for de to andre specialer i sengefællesskabet

Vi tilbyder:

Et dygtigt, flittigt udviklingsorienteret kolleager, som er gode til at samarbejde.

Et afsnit, hvor oversygeplejerskerne i tæt samarbejde med sygeplejepersonalet og øvrige ansatte, videreudvikler kerneopgaven og sikrer et højt fagligt niveau, jobtilfredshed og glæde.

Vi forventer, at du:

Er indstillet på at arbejde engageret og fordybe dig i det mavetarm medicinske speciale.

Er fleksibel og tager ansvar for egen læring.

Deltager aktivt med at videreudvikle sygeplejen.

Gerne har erfaring i sygepleje til den kronisk syge patient.

Er du NYUDDANNET sygeplejerske, eller sygeplejerske med begrænset erfaring – ER DU OGSÅ MEGET VELKOMMEN.

Vi hjælper dig med at dygtiggøre dig, og vi står klar med kliniske sygeplejespecialister og erfarne kollegaer der gerne vil hjælpe dig.

Besøg evt. vores instagram profil ”mavetarmmedicinsk_ouh” for at få et lille indblik i vores personalegruppe og hverdag.

Løn- og ansættelsesforhold:

Aflønningen sker efter overenskomst indgået mellem den faglige organisation og Region Syddanmark. Hvis du ikke allerede er ansat i Region Syddanmark, er der 3 måneders prøvetid.

Kontaktoplysninger:

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Oversygeplejerske Camilla Hommel Thiel, Oversygeplejerske Lukas Ha eller Konst. Chefsygeplejerske Malene Mink Kristensen

Du er meget velkommen til at komme og se afdelingen, inden du beslutter dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi ansætter løbende så send din ansøgning gennem linket i jobannoncen, med det samme.

Oprettet:
2022-11-29
Ansøgningsfrist:
2022-12-18
Jobtype:
Fuldtid

Måske kunne du også være interesseret i et af disse: