profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2022-12-15
Virksomhed: Region Syddanmark
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

Vil du være en del af vores lille team, på urologisk operationsafsnit.

 

Vi står over for en kommende flytning, ud til NYT-OUH har vi brug for flere operationssygeplejersker indenfor det urologiske speciale. Urinvejskirurgisk er et spændende speciale, i rivende udvikling, hvor der aktuelt foregår meget forskning og udvikling. Vi udfører indgreb i nyrer, blære, prostata og urinvejene. En del af disse indgreb foregår blandt andet som Robot Assisteret Kirurgi, laparoskopi og cystokopi. Vi er desuden en del af det Dagkirugiske Center, hvor vi opererer såvel voksne som børn. 

Hos os bliver du en del af en lille personalegruppe på ca. 20 personer. Men samtidig bliver du også del af et større arbejdsfællesskab i hele Urologisk Afdeling L. Vi har desuden et tæt samarbejde med anæstesien. Vi vægter høj faglighed, tværfagligt samarbejde og et stærkt sammenhold.  Du vil blive del af en faglig stærk personalegruppe, der rummer mange forskellige kompetencer, erfaringer og interesser.

Vi forventer, at du kan lide at være med til at udvikle og styrke sygeplejen, at optimere arbejdsgange og du sætter pris på et godt team-samarbejde. Du er god til korttidskontakt, og værdsætter at kunne koncentrere dig om en patient ad gangen.

Vi søger en kollega der vil bidrage til vores gode arbejdsmiljø med åbenhed, omstillingsparathed samt godt humør. Du må meget gerne have operationserfaring, men ikke et krav.  Vi har god erfaring med at ansætte nyuddannede sygeplejesker, da vi har et velstruktureret oplæringsprogram.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet bestå af at

 • skabe et trygt miljø i det korte møde med patienten.
 • sikre lejring under operation, hvor du er med til at forebygge lejringsskader og varmetab.
 • assistere kirurgen under operationen.
 • sikre et sterilt miljø inden og under operationen
 • være med til at koordinere flow på stuen.
 • sikre og klargøre instrumenter og apparatur.
 • skabe en høj grad af patientsikkerhed. 

Vi tilbyder

 • Gode arbejdstider med stor indflydelse på arbejdstiden. Weekendvagt med tilkald hjemmefra ca. hver 6. weekend
 • Et grundigt oplæringsprogram på 4 mdr., hvor der er indlagt kursusdage. Du vil blive tilknyttet 2 mentorer i oplæringsperioden. Efter denne periode tæller man med i normeringen, men forsætter oplæringen i ca. et år
 • Et spændende læringsmiljø, hvor du får et struktureret og veltilrettelagt individuelt oplæringsforløb med udgangspunkt i den viden og erfaring, du kommer med.
 • Mentorer til at guide dig igennem oplæringsforløbet samt dit første ansættelsesår
 • Gode udviklingsmuligheder i forhold til dine interesser og kompetencer. Vi arbejder målrettet med kompetencekort for nye operationssygeplejersker og erfarne sygeplejersker
 • Engagerede, fleksible og fagligt bevidste kollegaer
 • Medindflydelse under ansvar
 • Et levende, dynamisk og godt arbejdsmiljø
 • Socialt samvær med flere festlige aktiviteter i løbet af året samlet for alle i afdeling L og små arrangementer for operationspersonalet   

 

Det præcise timeantal aftaler vi ud fra dine ønsker og behov. Arbejdstiden vil typisk være i dagstiden 7.30-15.30, men du skal være indstillet på, at du også vil få senvagter til 17.00 eller 18.00. Efter kl. 18.00 er vores operationsgang lukket for planlagte operationer. Derefter er vi 1-2, der er tilkaldt hjemmefra i tilfælde af akutte operationer.

 

Nysgerrig?

Hvis du vil høre flere gode grunde til, hvorfor du skal være vores nye kollega, eller hvis du har spørgsmål, så kontakt os gerne. Du er velkommen til at henvende dig til oversygeplejerske Rikke Boje Witt pr. telefon 2159 6509 eller via mail på mailadresse rikke.egel.boje@rsyd.dk

 

Ansøgningsfrist senest d 15.december 2022 der vil blive afholdt ansættelsessamtale løbende  

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og få dig med på holdet!

 

 

 

Oprettet:
2022-11-14
Ansøgningsfrist:
2022-12-15
Jobtype:
Fuldtid