profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2022-12-04
Virksomhed: Region Syddanmark
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

Vil du være med til at sikre, at Sygehus Lillebælt har de bedste rammer for vores patienter? Motiveres du af at sætte dine kompetencer i spil til projektering og udførelse af nye bygninger og renoveringer?

Vi oplever et stadig stigende behov for at tilpasse vores fysiske og tekniske rammer. Foran os har vi en række projekter, hvor der skal arbejdes med projektering samt udførelse af nye bygninger og renoveringer på tværs af Sygehus Lillebælts tre matrikler, Vejle, Kolding og Middelfart Sygehus. Vi sætter patienten først og motiveres af at skabe de bedste rammer og betingelser for, at det sundhedsfaglige personale kan lykkes med at tilbyde den bedste behandling til vores patienter og deres familier.

Om jobbet:
Som medarbejder i Projekter og Tekniske Systemer bliver du involveret i mange forskelligartede projekter lige fra mindre renoveringsprojekter til etablering af nye bygninger. Din primære opgave er at fungere som intern projektleder i forbindelse med renovering og vedligeholdelsesopgaver. Du har styr på hele byggeprocessen, kan omsætte brugernes krav og ønsker til projekter og sikrer en god til aflevering af den færdige opgave i tæt samarbejde med driftsafdelingerne. Du tager gerne ansvar og trives med at arbejde selvstændigt uanset om opgaverne har korte eller lange projekterings- og udførselstider. Du deltager i udbud, kontraktindgåelse samt styring af eksterne rådgivere og entreprenører.

Alle tager ansvar, for udvikling af måden vi arbejder på. Det kan f.eks. være langsigtede opgaver som optimering af dokumentstyringsværktøjer, styring og opdatering af tegningsmateriale til 3D.

Du får en bred kontaktflade med de forskelige afdelinger på sygehusene samt andre relevante parter såvel internt som eksternt. Du får udfordrende opgaver, plads til at tænke nyt og en god mulighed for at forme din egen stilling med plads til såvel personlige som faglige udviklingsmuligheder. Du bliver samtidig en del af et afslappet, humoristisk og uhøjtideligt miljø, hvor vi vægter den faglige professionalisme højt.

Din base er i Vejle, men opgaverne kan også være på vores andre matrikler i Kolding og Middelfart.

Funktioner:

 • Planlægning, projektering og gennemførelse af nybyggerier og ombygningsprojekter
 • Udarbejde beslutningsgrundlag, beskrivelser og bygningsoverslag
 • Udarbejdelse og løbende opdatering af de fysiske udviklingsplaner
 • Byggeledelse, herunder tilsyn samt kvalitets- og økonomistyring
 • Medvirke til at fastholde og fremme bæredygtighed i vores projekter.

Din profil:
Vi forestiller os, at du

 • har relevant faglig og jobmæssig baggrund som bygningskonstruktør, ingeniør, arkitekt eller lignende
 • har kendskab til projektering og projektstyring
 • har godt kendskab til gældende udbuds- og byggelovgivning
 • har gode evner i skriftlig og mundtlig kommunikation
 • har erfaring med AutoCad og Revit
 • har erfaring med BR18, digitalt byggeri, digital udveksling samt almene byggetekniske standarder i Danmark
 • er resultatorienteret og det opnår du med indlevelse og samarbejde på tværs af organisationen
 • sætter en ære i at udvikle dig, fagligt og menneskeligt

Om afdelingen
Projekter og Tekniske Systemer er en del af Teknisk Afdeling, der foruden en stab og administration også består af driftsafdelinger for Sygehus Lillebælts tre matrikler. Teknisk Afdeling varetager udbygning og vedligeholdelse af sygehusets bygningsmæssige faciliteter, tekniske installationer, udearealer mv. Teknisk Afdeling udgør den tekniske rygrad i Sygehus Lillebælt og består af ca. 90 ansatte, der er fordelt over et bredt spektrum af faglige baggrunde.

Vores fornemmeste opgave er at understøtte de kliniske afdelinger i at levere excellente resultater til patienten. Det gør vi ved at samarbejde og levere ordentlige, patientsikre og driftsstabile løsninger af en høj faglig kvalitet.

Yderligere information

Har du lyst til at høre mere, kan du kontakte Souschef Lykke Jakobsen på mobil 2022 8448.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst med din faglige organisation og med en prøvetid på 3 måneder. Stillingen kræver kørekort af kategorien B.

Sygehus Lillebælt er røgfri, og der må ikke ryges eller anvendes E-cigaret i arbejdstiden.

Der er ansøgningsfrist den 4. december 2022. Vi forventer, at afholde første samtalerunde i uge 50 og evt. anden samtalerunde i uge 51 2022. 

 

Oprettet:
2022-11-14
Ansøgningsfrist:
2022-12-04
Jobtype:
Fuldtid