profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2022-10-23
Virksomhed: Region Syddanmark
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

Kære sygeplejerske. Hermed en invitation til dig …

Vi vil gerne tilbyde dig en uforpligtende følgedag, hvor du vil kunne få en fornemmelse af, hvad det er vi laver i geriatrien. Kontakt os endelig, så vi kan aftale nærmere.

 

Har du lyst til at gøre en forskel for den ældre medicinske patient? Har du lyst til at flyve højt fagligt, kompetencemæssigt og på dine færdigheder? Har du lyst til at arbejde holistisk med stor involvering af samarbejdspartnere og pårørende?

Så er det dig vi søger til en fast stilling på 37 timer pr. uge. 

Afsnit for Ældresygdomme har speciale i pleje og behandling af ældre patienter med flere medicinske sygdomme og dertil funktionstab. Det gør specialet komplekst og opgaverne meget varierede med forløb af både kronisk og akut karakter. Det betyder også, at to dage sjældent er ens.

Geriatri er et meget bredt medicinsk speciale med stor mulighed for udvikling af både faglighed, færdigheder og kompetencer. Dine kommende kollegaer står klar til at introducere dig til vores spændende speciale og vise dig vores dagligdag. Når du starter på vores afsnit vil du som ny-uddannet sygeplejerske få 2 måneders introduktion uden for normering, samt gennemgå et veltilrettelagt introduktionsprogram. Hvis du har erfaring vil vi sammen aftale, hvor lang introduktionsperiode, du har behov for.

Vi arbejder meget tæt sammen i plejegruppen, og vi har hver dag team time-outs og tværfaglig konference med vores tætteste samarbejdspartnere. I afsnittet er der ud over social- og sundhedsassistenter, sygeplejersker og læger samt fast tilknyttet diætist, farmakonomer, fysio- og ergoterapeuter, som vi dagligt arbejder tæt sammen med.

Vores tilgang til pleje og behandling er ud fra et holistisk menneskesyn, hvor samarbejde i hele personalegruppen er en stor forudsætning for det gode patientforløb med en god udskrivelse. Det er vigtigt for os, at både patienter og pårørende bliver inddraget og involveret i forløbene. Her vil du være en stor medspiller.

Specialet giver en spændende og meget lærerig hverdag, hvor du vil kunne tilegne dig eller videreudvikle en bred viden inden for medicinsk sygepleje og fordybe dig i det geriatriske speciale.

For os er psykisk arbejdsmiljø vigtigt. Vi tror på, at medarbejdere der trives godt giver gode patientforløb. Derfor har vi i afsnittet et stort fokus på trivsel, og hvordan vi arbejder tæt sammen som team.

Hvem søger vi?

 • Det er ikke afgørende om du er nyuddannet sygeplejerske eller erfaren, men at du har lysten til at arbejde med den ældre og komplekse geriatriske patient, og at du vægter pleje og omsorg for patienten højt
 • Du kan bevare overblikket i en travl, foranderlig og uforudsigelig hverdag
 • Du er fagligt engageret
 • Du sætter pris på at indgå i det tværfaglige samarbejde med kollegaer og samarbejdspartnere
 • Du ønsker at deltage aktivt i udviklingen af dine kompetencer inden for den geriatriske patient
 • Du har gode kommunikative egenskaber ift. kollegaer såvel som patienter og pårørende

Vi kan tilbyde dig:

 • God mulighed for indflydelse på egen arbejdsplan
 • Blandede vagter med hovedvægt i dagvagt.
 • En varieret arbejdsdag, hvor to dage ikke er ens
 • Tæt mono- og tværfagligt samarbejde
 • Løbende undervisning i emner relateret til det geriatriske speciale
 • Fokus på det gode psykiske og fysiske arbejdsmiljø
 • Mulighed for udvikling af faglige kompetencer og færdigheder
 • Individuelt tilpasset introduktionsforløb uden for normering. Hvis du er nyuddannet for nylig, vil der være to måneders introduktionsperiode uden for normering

Ansøgningsfristen er søndag den 23. oktober 2022 og samtaler forventes afholdt i uge 43.

Vil du vide mere før du søger, så kontakt gerne:

Geografi:
Oprettet:
2022-09-19
Ansøgningsfrist:
2022-10-23
Jobtype:
Fuldtid