profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2022-09-30
Virksomhed: Region Syddanmark
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

Vi søger en vagtplanlægger med kendskab til vagtplanlægning i sundhedsvæsenet og gerne erfaring med overenskomst for sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter og læger.

Du har flair for kompleks skemalægning og forstår at arbejde med balancen mellem budget, fremmødeprofiler og ønsker for vagtplan. Du vil få en central rolle i planlægningen af plejepersonalets arbejdstid og vagtplanlægning.

I Kirurgisk afdeling lægger vi vægt på, at personalet har indflydelse på eget skema. Med udgangspunkt i ønskeplaner lægger vagtplanlæggeren de første brikker. På den måde ønsker vi, at den enkelte har bedst mulighed for at opnå balance mellem arbejds- og familieliv. Det er derfor din opgave, at jonglere med vagtplanlægningen under hensyntagen til afdelingens budgetter og fremmødeprofiler, så de harmonerer med personalets balance mellem arbejdsliv- og privatliv. Hermed tror vi på, at vi kan bidrage til det gode arbejdsmiljø og høj jobtilfredshed, samtidighed med at vi planlægger økonomisk i henhold til afdelingens drift.


Kan du kende dig selv i følgende
Du mestrer det komplekse puslespil. Du evner at holde hovedet koldt, og er ikke bange for at tage beslutninger, når de skal tages. Du er imødekommende og begår dig relationelt godt med forskellige faggrupper og på mange niveauer. Du kan modstå pres og har stor forståelse for, at arbejdsliv og privatliv skal hænge sammen.

Din baggrund er ikke vigtig for os, vi lægger mere vægt på din personlighed, kompetencer, engagement og erfaring med vagtplanlægning.


Ansvars- og arbejdsopgaver
•    Vagtplanlægning, herunder tastning, bytninger og efterreguleringer for alle vagtlag.
•    Dækning af huller i vagtplan, herunder kontakt med vikarbureau.
•    Dækning af sygemeldinger.
•    Dækning af øvrige afvigelser i vagtplanen.
•    Opdatere daglige fremmødeplaner.
•    Skema- og lønindtastning i SD/HOS info
•    Forefaldende administrative opgaver.


Dine kvalifikationer
•    Du skal have erfaring med vagtplanlægning, være IT kyndig herunder kunne arbejde i Excel og SD/HOS info.
•    Du skal have kendskab til overenskomst for sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter og læger eller have evne til at sætte dig ind i den.
•    Have indlevelse, være beslutsom og tage lederskab for din vagtplanlægning.
•    Være stringent i rammer og retning for aftaler om vagtplanlægning
•    Skal kunne balancere vagtplanlægning i krydspresset mellem arbejdsliv og privatliv
•    Have stort overblik, være systematisk og god til at organisere dit eget arbejde
•    Skal kunne modstå pres og samtidig være fleksibel i at efterkomme ønsker
•    Besidde gode kommunikative evner – både mundtligt og skriftligt


Skræddersyet til dig
Et udfordrende job på et højt fagligt niveau i samarbejde med en dynamisk afsnitsledelse, der har fokus på struktur, vision, udvikling og et stærkt fagligt miljø.
En stilling, hvor du i høj grad selv er med til at præge eget arbejdsområde, og hvor du selv inden for den givne ramme udvikler vagtplanlægning for plejepersonalet i afdelingen, med afsæt i at en god vagtplanlægning giver god patientbehandling og dermed et godt arbejdsmiljø.
En foranderlig, udfordrende og afvekslende arbejdsdag i et tværfagligt samarbejdsmiljø, hvor åbenhed og respekt for hinanden værdsættes højt.

Du vil særlig være nøgleperson i implementering og udvikling af vagtplaner i HOS info, som implementeres i foråret 2023.


Om Kirurgisk afdeling
Kirurgisk sengeafsnit er opdelt i henholdsvis øvre, nedre og bryst kirurgi. Hvert team er repræsenteret af en afdelingssygeplejerske og ca. 50 medarbejdere i alt. Medarbejderne varetager desuden vagter i kirurgiske ambulatorier. Det vil sige, at du som vagtplanlægger skal kunne navigere, koordinere og planlægge for flere vagtplaner.

Vi arbejder fokuseret med arbejdsmiljø og kommunikation. Derfor har vi brug for dig, fordi en god vagtplanlægning er omdrejningspunkt for trivsel og udvikling.
Vi er målrettede og kreative, og vi glæder os til at byde dig velkommen.


Tiltrædelse 01.11.22 eller snarest derefter. Der afholdes løbende samtaler.


For yderligere oplysninger om stillingen kan du kontakte vagtplanlægger Katja D. Balzer, telefon 79 97 72 37 eller en af afdelingens oversygeplejersker Theresa From-Eriksen, telefon 79 97 37 10 eller Karen Frandsen, telefon 79 97 35 34.

Inden ansættelse indhentes straffeattest, børneattest og reference. 

Oprettet:
2022-09-22
Ansøgningsfrist:
2022-09-30
Jobtype:
Deltid