profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2022-08-22
Virksomhed: Region Syddanmark
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

Drømmer du om et job med tid til omsorg? Vil du være med til at yde sygepleje af høj kvalitet og har du en særlig interesse for palliation? Vægter du selvstændig, alsidig og nærværende sygepleje ligeså højt som os?

Så har du nu muligheden for at blive en del af et dynamisk Hospice med fokus på specialiseret palliation og det gode patient forløb.

Vi søger en sygeplejerske til en fast stilling med tiltrædelse pr. 1. oktober 2022 eller efter aftale og med det antal timer om ugen, der passer dig bedst. Stillingen indeholder blandede vagter, men du har stor indflydelse på din arbejdsplan.

Der vil være en introduktions- og oplæringsperiode i tæt samarbejde med ledelsen og 1-2 kompetente sygeplejersker. Du vil i introduktionsperioden møde alle faggrupper og få viden om deres særlige indsats på Hospice.

Hvilke kvalifikationer ønsker vi?

  • Klinisk erfaring efter endt grunduddannelse, gerne med særlig interesse for det palliative speciale
  • Sygeplejefagligt velfunderet, reflekteret, engageret og imødekommende
  • Tager ansvar for samt bidrager til den faglige udvikling, fællesskabet og det gode patient forløb
  • Kan bevare overblikket og håndtere uforudsete situationer
  • Har et personligt overskud og er i stand til at skabe gode samarbejdsrelationer
  • Har gode kommunikationsevner, såvel mundtligt som fagligt

Hvem er vi?

Vi er et hus i flere plan og har plads til 12 patienter. Vi er et tværfagligt team bestående af læger, sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, fysioterapeut, psykolog, socialrådgiver, musikterapeut og præst, som alle arbejder ud fra hospices filosofi om at drage omsorg for både patient og pårørende. Antagelsen er, at alles viden er nødvendig for at sikre det bedste forløb. Derudover har huset eget køkken, pedel, administration, rengøringspersonale og en stor gruppe af engagerede frivillige. 

Vi sikrer den faglige udvikling ved at tilbyde uddannelse på diplomniveau, intern undervisning, kursusaktivitet, dagligt makkerskab med gensidig sparring og læring, faglig vejledning samt fast supervision. Derudover deltager vi i kommunale og regionale projekter for at styrke kvaliteten af den gode sygepleje, det gode patientforløb og det tværfaglige og tværsektorielle samarbejde. Vi vægter samtidig en høj trivsel og et godt sammenhold. 

Vi tilbyder en række personalegoder såsom massage, arbejdsgiverbetalt sundhedsforsikring, mulighed for at købe sund mad i alle vagter for et beskedent beløb samt hyppige personalearrangementer.

Det praktiske

Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst med Dansk Sygeplejeråd. Der er desuden forhandlet et hospicetillæg. Forhåndsaftale og funktionsbeskrivelse kan rekvireres.

Du er velkommen til at kontakte souschef Annette Hornemann eller hospicechef Ragnhild Rabjerg på telefonnummer 99440499.

Du er også meget velkommen til komme forbi til en snak eller en lille rundvisning. Ring eller skriv, så laver vi en aftale for dit besøg.

Ansøgningsfrist er den 22. august 2022. Vi holder samtaler den 24. eller 25. august 2022.

Oprettet:
2022-08-03
Ansøgningsfrist:
2022-08-22
Jobtype:
Fuldtid