profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2022-08-19
Virksomhed: Region Syddanmark
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

Kan du lide blandingen af kræftsygepleje og ny teknologi? Så er Strålebehandlingen helt sikkert noget for dig!

 

Vi søger sygeplejesker eller S-radiografer, som vil være en del af vores fantastiske kollegafællesskab!

Arbejdet i Strålebehandlingen er den perfekte kombination af, at gøre en forskel for vores kræftpatienter samt arbejde med den nyeste teknologi.

Hvis du er uddannet sygeplejerske, skal du gennemføre den 1-årige uddannelse, som er lovpligtig for at kunne give strålebehandling.

 

Hvem er vi?

Strålebehandlingen er en del af Onkologisk afdeling. Vi modtager patienter med kræft til strålebehandling, informations- og kontrolforløb, kemobehandling, sondeanlæggelse mm. Vi er en stor afdeling med 54 stråleterapeuter, som enten er uddannede strålesygeplejersker eller radiografer og 2 diætister. Vi arbejder hver dag mod en høj faglighed i sygeplejen og specialet er på et teknologisk højt niveau. Vi har et konstruktivt og tæt tværfagligt samarbejde med afdelingens læger, fysikere, radiografer, teknikere og sekretærer. Alt sammen for at vores patienter og deres pårørende oplever et trygt, effektivt og specialiseret behandlingsforløb, hvor de er i centrum.

Vi søger en kollega som:

 • er uddannet sygeplejerske eller S-radiograf
 • har interesse i og gerne erfaring fra det onkologiske speciale
 • brænder for at arbejde med kræftpatienter og deres pårørende i hele deres behandlingsforløb, både i forbindelse med strålebehandling og i vores ambulatorier før, under og efter behandling
 • har teknisk flair og finder det spændende at arbejde i et teknisk miljø
 • værdsætter et højt fagligt niveau og ønsker at holde sig fagligt opdateret
 • er en god kollega med respekt for tværfaglighed og beslutninger

Vi tilbyder:

 • Et grundigt og struktureret introduktionsprogram med faste vejledere
 • Et afsnit med masser af arbejdsglæde, udvikling og faglig sparring
 • En stor kollegagruppe, hvor samarbejde, interesse og forståelse for hinanden er i høj kurs

I tilfælde af uddannelse til stråleterapeut tilbydes:

 • En formaliseret landsdækkende 1 årig uddannelse, der er godkendt af Sundhedsstyrelsen startende fra d. 1. oktober 2022.
 • Fuld finansieret uddannelse og løn i hele forløbet
 • Du kan læse mere om uddannelsen her: Stråleterapeut | UddannelsesGuiden (ug.dk)
   

Strålebehandlingen har åbent mandag til fredag fra kl. 7.30-21.30. Vagterne ligger primært fra 7.30-15.15. Ca. 1 gang hver 14.dag fra kl 9.00-16.45 og ca. 1-2 aftenvagter fra 13.45-21.30 hver måned.

Derudover vil der være weekendvagter i afd. R’s sengeafsnit hver 4-6 weekend efter endt oplæring i Strålebehandlingen. Under evt. uddannelse til stråleterapeut vil der ikke være vagter. Arbejdsopgaverne i sengeafsnittet vil afspejle din erfaring og kompetencer i et sengeafsnit.


Ansættelsen er snarest mulig eller pr. 1. oktober 2022. Hvis du kunne tænke dig at vide mere eller har lyst til at besøge os, så kontakt os gerne på mail eller telefonisk. Du er meget velkommen!

Oversygeplejerske Janne Gornitzka, tlf.nr; 2979 6496, mail: janne.gornitzka@rsyd.dk  eller overradiograf Anne Kingo Andersen, tlf.nr; 2464 4259, mail: anne.kingo.andersen@rsyd.dk.

Ansøgningsfrist d. 19.8.22. Ansættelsessamtalerne vil finde sted d. 25.8.22.
 

SØG STILLINGEN HER

 

Oprettet:
2022-08-03
Ansøgningsfrist:
2022-08-19
Jobtype:
Fuldtid