profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2022-08-19
Virksomhed: Region Syddanmark
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

Kan du lide at have flere bolde i luften og er du serviceminded over for patienter og kolleger?
Så er det dig, vi er på udkig efter!

Vi søger pr. 1. oktober 2022 en lægesekretær til Lokalpsykiatri Middelfart. Der er tale om en fast stilling på 37 timer ugentligt (færre timer kan aftales ved behov).

Din arbejdstid er alle dage fra kl. 7.45, for at du kan være klar til at tage telefonen kl. 8.00. Pr. 1. september 2022 skal vi have åbent hver onsdag til kl. 18.00, derfor kan der blive tale om, at din arbejdstid hveranden onsdag bliver til kl. 18.00. Huset lukker mandag, tirsdag og torsdag kl. 15.30 og fredag kl. 14.00.

Sekretærgruppen har flekstid.

Dine opgaver:

Dine primære arbejdsopgaver er telefonpasning og at være husets blæksprutte. Du skal være klar til at hjælpe husets tværfaglige personale med f.eks. lokalebooking, booking af biler m.m. Derudover er du ansvarlig for vores fysiske og digitale postkasse og bestilling af f.eks. tolk og transport til vores patienter.

Der vil hver dag være en kollega, som har en sekundær funktion i forhold til dine opgaver, og som du skal samarbejde med.

Vi vil alle tage del i din oplæring og klæde dig godt på til dine arbejdsopgaver.

I Lokalpsykiatri Middelfart er vi i alt 8 lægesekretærer og i perioder en SAK-studerende. Vi er gode til at tage hånd om hinanden, og vi har et godt arbejdsmiljø, hvor godt humør, empati og situationsfornemmelse er vigtig og hvor der er plads til forskelligheder.

I huset er der fire teams, som dine øvrige lægesekretærkollegaer arbejder sammen med. Din funktion vil være på tværs af disse teams.

Vi forestiller os, at du er:

  • lægesekretær, sundhedsservicesekretær eller måske på anden vis har administrativ erfaring fra sundhedsvæsenet
  • venlig og serviceminded i mødet med patienter, kolleger, pårørende og samarbejdspartnere
  • fleksibel, kan arbejde selvstændigt og at du kan navigere i, at ikke to dage er ens
  • interesseret i IT og har en åben tilgang til forandringer og nye systemer

Psykiatrisk Afdeling Middelfart er fordelt på to matrikler, hvor Lokalpsykiatrien ligger for sig selv i Teglgårdsparken. Afdelingen består samlet af et almenpsykiatrisk døgnafsnit, 6 retspsykiatriske døgnafsnit, retspsykiatrisk distriktspsykiatri, diverse ambulatorier samt Lokalpsykiatrien. Vi er i alt 30 lægesekretærer i afdelingen.

Lokalpsykiatri Midelfart er ambulant optageområde for psykisk syge i Middelfart og Assens Kommuner og har også psykosebehandling og psykoterapi. Der er både individuel ambulant behandling samt gruppebehandling.

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt lægesekretærerne i lokalpsykiatrien på tlf. 99 44 81 10.

Løn og ansættelsesforhold iht. overenskomst. Vi ansætter kun medarbejdere med tilfredsstillende straffeattest og sørger for at rekvirere en offentlig straffeattest (datatræk 10 år tilbage i tiden) med indhentet samtykke fra den, der ansættes.

Ved samtalen vil du blive spurgt til navne og kontaktoplysninger på reference, så medbring gerne dette ved samtalen.

Ansøgningsfristen er den fredag den 19. august 2022.
Samtaler forventes afholdt onsdag den 24. august 2022 om formiddagen.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Oprettet:
2022-08-03
Ansøgningsfrist:
2022-08-19
Jobtype:
Fuldtid