profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2022-08-19
Virksomhed: Region Syddanmark
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

Afdeling V, Svendborg/Nyborg søger snarest operationssygeplejesker til Operationsområde Syd.

Vi søger 2 operationssygeplejerske primært til O specialet Svendborg/Nyborg.

Operationsgangene er på nuværende tidspunkt opdelt i tre afsnit.

  • På 2. etage, Svendborg udføres der mindre sammedagskirurgiske, ortopædkirurgiske-, urologiske -, gynækologiske-, indgreb og operationer samt øre/næse/hals indgreb på voksne og børn.
  • 2. etage, Svendborg har åbent i alle hverdage fra 7.30 til 15.30, der er lukket i weekender og helligdage.
  • På 3. etage, Svendborg udføres der større organkirurgiske operationer samt diverse skopier, urologiske, ortopædkirurgiske - operationer og indgreb samt sectio.
  • 3. etage har døgnåbent, der er planlagt kirurgi frem til kl 17.30 og i hele døgnet modtages patienter til akutte operationer.
  • I Nyborg udføres skopier og mindre organkirurgiske indgreb og – operationer Nyborg operationsgang er åben fra mandag til torsdag fra 7.30 til 15.30. Operationsgangen er lukket fredag og weekender samt i helligdage.

Som operationssygeplejerske vil du blive ansat i Operationsområde Syd, med fast tilknytning til et team. Du skal være indstillet på, at tage enkelte dage på Nyborg Sygehus.
Bemandingen af operationsstuerne på den fælles operationsgang i Operationsområde Syd varetages af Afdelingen V (anæstesi- og operationssygeplejersker). I samarbejde med kirurgerne fra specialerne sørger vi for, at patienterne får et godt operationsforløb.

Vi er påbegyndt en organisatorisk transformation frem mod Svendborg som Specialsygehus, dette indebærer at afdelingen ved udgangen af år 2022 bliver én operationsenhed (operationsområde Syd). Opdelingen bliver 2 teams, et ADL - team ((A) organkirurgisk, (D) gynækologisk, (L) urologi), og et OF-team ((O) ortopædkirurgisk og ((F) øre/næse/hals), de 2 teams er fordelt på 2 etager i Svendborg og et afsnit i Nyborg.

Hos os vil du møde:

Kollegaer med særlige ansvarsområder, som bl.a. arbejder kontinuerligt med hygiejne, forbedring og kvalitet, patientsikkerhed og arbejdsmiljø.

Et godt arbejdsmiljø, hvor vi taler åbent om tingene, også når vi ikke er helt enige. Vi er mange og værdsætter en god professionel kommunikation, når vi arbejder sammen.

I vores pauser har vi det sjovt og hyggeligt. Vi er forskellige i alder og erfaring – det ser vi som en stor styrke. Vi har lyst til at være sammen, og har flere fælles arrangementer om året. Arrangementerne spænder over motionsløb, cykelture, biograf- og cafebesøg samt sommerfest.

Vi tilbyder:

Et systematisk oplæringsprogram på 8 uger med mentorordning, hvor du er uden for normeringen, et formaliseret introduktionsprogram, hvor der anvendes kompetencekort.  Oplæringen suppleres med et 3 dagskursus forløb for nye operationssygeplejersker på OUH. Formålet med kurset er, at give de nye operationssygeplejersker en fælles teoretisk undervisning på udvalgte emner uafhængigt af speciale.

Du bliver introduceret til de opgaver, du skal varetage og vi giver mulighed for, at du løbende udvikler dig fagligt og personligt. Vi har ugentlig undervisning og afholder eftermiddagsundervisning og temadage med aktuelt fagligt indhold.

Vil du vide mere, så er du velkommen til at kontakte

Chefsygeplejerske Lisbeth Juulsgaard via lisbeth.juulsgaard@rsyd.dk tlf.: 23 29 47 34
eller
Speciale ansvarlig operationssygeplejerske Dorte Bennebjerg via dorte.bennebjerg@rsyd.dk tlf.: 63 20 21 80

Løn- og ansættelsesforhold efter gædende overekskomst. Regions Syddanmark anvender 3 måneders prøvetid.

Ansøgningsfrist er fredag den 19.08.2022

Ansættelsessamtaler afholdes: uge 34

Vi glæder os til at høre fra dig

Oprettet:
2022-08-01
Ansøgningsfrist:
2022-08-19
Jobtype:
Fuldtid