profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2022-08-17
Virksomhed: Region Syddanmark
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

Klinisk Mikrobiologi søger 3 autoriserede bioanalytikere til 1 fast stilling og 2 vikariater på 8 måneder. Alle stillinger er som udgangspunkt på 37 timer/uge, startende fra 1/10-22 eller efter aftale.  

Har du lyst til at være en del af vores fantastiske team i Klinisk Mikrobiologi, og brænder du for det mikrobiologiske speciale, så er det lige dig, vi søger.

 

Vi er:

Klinisk Mikrobiologi, Vejle Sygehus er en velfungerende afdeling med en vigtig og central funktion inden for infektionssygedomme. Vi er godt 50 medarbejdere og personalegruppen består af bioanalytikere, IT-medarbejder, speciallæger, uddannelseslæger, molekylærbiologer, ph.d. studerende og hygiejnesygeplejesker.

Vi har en åben og humoristisk omgangstone, hvor tværfaglighed og samarbejde er i højsædet. Alle faggrupper arbejder sammen om kerneopgaverne, som med et patient centreret fokus omfatter diagnostik, forskning/udvikling og uddannelse. Kvaliteten af vores arbejde vægtes højt - vi har et stærkt fagligt miljø og deltager gerne i forsknings- og udviklingsprojekter.

Vi er et team bestående af ca. 30 bioanalytikere, fordelt i bakteriologisk-, serologisk- og et molekylærbiologisk afsnit. Bioanalytikerne primære opgave er at varetage analysering af diverse rutinemæssige og akutte prøver, samt videreforsendelse af prøver til eksterne laboratorier. Vi har et tæt samarbejde med afdelingens øvrige personaler og et særligt tæt samarbejde med afdelingens lægestab omkring svarafgivelse.

Vi er en vagtbærende afdeling, der arbejder 24/7 alle ugens dage. Nattevagten er tilkaldevagt fra hjemmet i tidsrummet 21.15-06.30/07.00. Efter endt oplæring forventes det, at du deltager i afdelingens vagter.

 

Vi tilbyder:

 • Et meningsfyldt arbejde, hvor din indsats er medvirkende til at sikre den bedste og mest optimale behandling af sygehusets patienter.
 • Et afvekslende og spændende job med gode, faglige og personlige udviklingsmuligheder.
 • En arbejdsplads med mange nye udfordringer og med fokus på høj kvalitet.
 • En arbejdsplads der er præget af en høj grad af selvstændighed, ansvarsfølelse, respekt, samarbejde, en effektiv drift og et godt humør
 • En arbejdsplads, hvor arbejdsmiljøet vægtes højt, og hvor der er øje for den enkelte.
 • En god oplæring i afdelingens analyserepertoire, som kan være bakteriologiske, molekylærbiologiske eller serologiske analyser.

 

Som kollega/medarbejder, forventer vi at du:

 • Er faglig dygtig, engageret og har lyst til nye udfordringer.
 • Udviser selvstændighed i planlægning/afvikling af opgaver.
 • Er fleksibel og kan samarbejde.
 • Er åben og ærlig og har en positiv indstilling.
 • Har evnen til at bevare overblikket i travle situationer.
 • Bidrager til det gode patientforløb med særlig fokus på service, kvalitet og patientsikkerhed.
 • Gerne erfaring med klassiske bakteriologiske dyrknings- og aflæsningsmetoder og/eller erfaring med molekylærbiologiske analyser som Realtime-PCR, sekventering og fragment-analyser.   
 • Gerne kendskab til og erfaring med MADS (Laboratorie Informations System).

 

Løn og ansættelsesforhold:

Efter gældende overenskomst mellem Danske Regioner og Danske Bioanalytikere.

 

Øvrige oplysninger:

Ansøgningsfristen er d.17/8-22.

Der afholdes samtaler i uge 34.

 

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte afdelingsbioanalytiker Britt Brøgger Christensen 79409207 eller ledende bioanalytiker Lotte Foegt Poulsen 20324797.

 

Vi ser meget frem til at modtage din ansøgning, CV samt anden relevant dokumentation.

Oprettet:
2022-08-01
Ansøgningsfrist:
2022-08-17
Jobtype:
Fuldtid