profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2022-08-19
Virksomhed: Region Syddanmark
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

Fysio- og Ergoterapien på Vejle Sygehus søger pr. 1. oktober 2022 en engageret portør, der kan bevare overblikket og strukturen i vores hjælpemiddeldepot, 30 - 37 timer ugentligt

Fysio- og Ergoterapien er en afdeling med høj trivsel blandt medarbejderne. Afdelingen har et godt internt samarbejde og et tæt tværfagligt samarbejde med de kliniske afdelinger med fokus på at sætte patienten først. Derudover er vi en afdeling, der gerne vil hinanden - både på arbejde og uden for arbejde.

I afdelingen er vi 49 medarbejdere – fysioterapeuter, ergoterapeuter og hjælpepersonale med forskellige faglige baggrunde. Vi har en forsknings- og udviklingsenhed og ergoterapeut- og fysioterapeutstuderende i afdelingen. Ledergruppen består af en chefterapeut og to afdelingsterapeuter.

Du skal have lyst til en alsidig hverdag, hvor dagens behov definerer dine opgaver. Du får mange berøringsflader, og din primære opgave vil være at skabe et bæredygtigt flow af behandlingsredskaber i vores depot. Opgaverne strækker sig fra rengøring/vask af redskaber herunder betjening af vaskemaskine, funktionskontrol og reparation af redskaber, registrering af udlån samt levering af redskaberne hos patienterne. Derudover assisterer du terapeuterne ved patientbehandling.

Vi ønsker, at du:

  • er omstillingsparat i en travl dagligdag
  • har gode samarbejdsevner og empati 
  • har flair for IT og depotstyring

Arbejdstiden ligger på hverdage, men ved sammenhængende helligdagsperioder vil der kunne forekomme en enkelt vagt for at sikre flow af behandlingsredskaber.

Ønsker du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsterapeut Torben Kjær på 7940 6177, afdelingsterapeut Anniezette Bøgelund på 7940 6170 eller chefterapeut Kirsten Jones på 7940 6150

 

Løn og ansættelse sker i henhold til aftale mellem Danske Regioner og FOA.

Ansøgning med eventuelle relevante bilag sendes via nedenstående link

Ansøgningsfrist: fredag d. 19. august 2022

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i løbet af uge 34 2022.

 

Oprettet:
2022-07-29
Ansøgningsfrist:
2022-08-19
Jobtype:
Fuldtid