profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2022-08-21
Virksomhed: Region Syddanmark
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

Sygehus Lillebælt søger en ny medarbejder til en central rolle i vores forskningsstøtte

Brænder du for samarbejde på tværs af en stor organisation? Forstår du vigtigheden i at have styr på de administrative processer og motiveres du samtidigt af at gøre det så nemt som muligt for sygehusets forskere at gøre lige præcis det, de er bedst til?

Hos Sygehus Lillebælt sætter vi patienten først, og det er vores mål at inddrage forskning af høj kvalitet i alle aspekter af vores kliniske arbejde. Sygehusets forskningsstøtte har til opgave at understøtte sygehusets forskere og skabe de bedste vilkår for forskningen på sygehuset, så vi sammen kan realisere visionen.

Derfor søger vi en engageret og dygtig akademiker, der kan stå for en bred vifte af kommunikative, koordinerende og administrative opgaver i forbindelse finansiering og administration af forskningsprojekter og andre udviklingsopgaver.

Om jobbet:

Opgaverne er mangeartet, og vil f.eks. omfatte følgende:

 •  Administrative og koordinerende opgaver:
  • Implementering af og opfølgning på sygehusets forskningsstrategi
  • Administration af forskningsprojekter, herunder budgettering og controlling
  • Formidling af information på forskningsområdet
  • Udarbejdelse af databehandler- og samarbejdsaftaler
  • Sekretariatsbetjening af større mødefora
  • Projektledelse
 • Fundraising:
  • Kontakt til støttegivere – både eksisterende og nye 
  • Overvåge støttemuligheder nationalt og internationalt, herunder private fonde og offentlige tilskudsmidler 
  • Bistå forskere med at udarbejde ansøgninger 
  • Samarbejde med forskere om støttemuligheder og holde overblikket over krav og tidsfrister i forbindelse med modtagne bevillinger

Stillingen forankres organisatorisk i Økonomi- og planlægningsafdelingen med reference til Økonomi- og planlægningschefen, og du vil samtidig have et tæt samarbejde med Sygehus Lillebælts koordinerende forskningsledere og formanden for sygehusets forskningsråd.  

Om dig:

Du har en relevant uddannelse med fokus på administration og kommunikation - sandsynligvis en videregående uddannelse som cand.merc., cand.scient., cand.cur., cand.scient.san.publ eller lignende. Har du erfaring med administration af forskningsprojekter, vil det klart være en fordel.

Vi går efter en nysgerrig og positiv kandidat, som har styr på de faglige og administrative kompetencer, og hurtigt kan sætte sig ind i komplekse problemstillinger. Disse evner skal gå hånd-i-hånd med talent for samarbejde, kommunikation og et roligt overblik.  

Det vil være positivt, hvis du har erfaring med udarbejdelse af databehandler- og samarbejdsaftaler, GDPR-lovgivning og fundraising.

Vi forventer også, at du selvstændigt formår at planlægge din egen arbejdsdag og forstår at prioritere din tid i en hverdag med mange forskelligartede opgaver.

Om os:

Stillingen er placeret i Økonomi- og planlægningsafdelingen, som er en tværgående og central funktion på Sygehus Lillebælt.  Økonomi- og planlægningsafdelingen har til huse på Kolding Sygehus. Du vil også løbende have mange opgaver på sygehusene i Vejle og Middelfart.

I Økonomi- og planlægningsafdelingen er vi 35 gode og dygtige kollegaer, som gælder sig til at byde dig velkommen til en travl, fleksibel og afvekslende hverdag.

Teamet for forskningsstøtte i Økonomi- og planlægningsafdelingen består af 2 medarbejdere, og suppleres ad hoc af medarbejdere fra andre teams og stabsfunktioner.

Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø i en organisation med korte beslutningsveje og en kultur, hvor patienterne og de pårørende sættes i fokus på tværs af sygehusets mange faggrupper.   

Løn- og ansættelsesvilkår:

Du får løn og ansættelse efter gældende overenskomst og er omfattet af lokal løndannelse.

Ansøgningsfrist:

Hvis du har lyst til at tage udfordringen op som administrativ medarbejder, så send din ansøgning senest d. 21. august 2022

Vi forventer at afholde samtaler i uge 34 og 35 med ansættelsesstart senest den 1. oktober 2022.

Har du spørgsmål eller ønsker at tilgå sygehusets forskningsstrategi er du velkommen til at kontakte:

 

Oprettet:
2022-08-01
Ansøgningsfrist:
2022-08-21
Jobtype:
Fuldtid