profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2022-08-19
Virksomhed: Region Syddanmark
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

Samarbejde og sparring på NIA

NIA er et intensiv afsnit i Afdeling V med speciale i neurokirurgi. Du er sikret 10 ugers læringsforløb, hvor du er udenfor normering og hele tiden er sammen med to faste vejledere, der er erfarne sygeplejersker. Vejlederne vil være til rådighed og altid parate med hjælp og støtte. Efterfølgende vil du have 4 ugers mentorforløb, hvor dine faste vejledere følger og støtter dig i din videre læring.

Derudover får du adskillige kurser i forbindelse med specialet, så du bliver klædt rigtig godt på til at passe patienter på NIA.

Sidst, men ikke mindst står alle kollegaer og de andre faggrupper på NIA altid klar med hjælp og vidensdeling til dig – alt selvfølgelig tilpasset dine erfaringer, behov og kompetencer.
Dagen på NIA er af og til uforudsigelig. Der kan være rolige dage og travle dage, men på NIA står vi sammen.
 

At arbejde på NIA indebærer meget selvstændighed, men du bliver klædt godt på til opgaven, og du står ALDRIG alene med opgaverne.

Du kommer til at indgå i et udviklende lærings- og sparringsmiljø, hvor der er rigtig mange muligheder for faglig kompetenceudvikling. Så hvis du drømmer om at udvikle dig til én højt specialiseret og selvstændig sygeplejerske, så er NIA et godt sted, fordi du løbende gennem arbejdet har mulighed for at udvide dine sygeplejekompetencer.

 

Det møder du på NIA?

NIA modtager bl.a. patienter med spontane hjerneblødninger, traumepatienter og patienter med hjernetumorer.

Vi har patienter i mange forskellige behandlingsforløb lige fra kritisk syge patienter i koma, til opvågningspatienter og patienter i rehabilitering.

Patienternes forløb kræver 1:1 sygepleje – ja en sygeplejerske til én patient, fordi plejen af intensivpatienter er krævende. Du har mulighed for selv at planlægge og strukturere din sygepleje i løbet af dagen, samt ændre sygeplejen ud fra patientens tilstand, og alt sammen med hjælp og støtte fra kollegaer, da de er lige ved siden af dig.

Denne normering giver mulighed for at yde god og kvalificeret sygepleje til patienterne.

Du får som sygeplejerske på NIA et tæt samarbejde med mange forskellige faggrupper såsom anæstesiologer, neurokirurger, ergoterapeuter og fysioterapeuter, hvor alle i samarbejde har fokus på god behandling af patienterne. Samarbejdet bidrager til at fremme et spændende udviklings- og læringsmiljø.

 

Indflydelse på vagtplanen

NIA er bemandet døgnet rundt, derfor vil der være både dag-, aften- og nattevagter, samt weekendvagter. Der kan vælges både 8-timers og 12-timer vagter, hvilket giver rigtig meget fleksibilitet og mange muligheder. Du har stor medbestemmelse i forhold til din vagtplan, som du kan sammensætte, så den passer bedst til dine behov.

 

Mere til dig

  • Der er forventning om at du indgår i specialuddannelsen i Intensivsygepleje, når du har minimum to års erfaring.
  • Der er altid opfølgning for personale, der har været udsat for høje følelsesmæssige krav.

 

Vigtigt

Vi lægger vægt på, at NIA er et rart sted at være. Hvor der er fleksibilitet, rummelighed, høj faglighed, god og nærværende sygepleje til patienterne, og omsorg for de pårørende. At der er en afslappet og behagelig stemning blandt alle der færdes på NIA.


Har du fået interesse for NIA, og har brug for uddybning eller lyst til at komme og følges med en sygeplejerske på NIA et par timer eller i en vagt, er du meget velkommen til at kontakte Afdelingssygeplejerskerne Annette Selimann på tlf.: 5142 7858 og Birgitte Holm Lavlund på tlf.: 2058 7532.

 

Ansættelsessamtaler: Løbende.

Ansøgningsfrist: 19. august 2022.  

Oprettet:
2022-06-21
Ansøgningsfrist:
2022-08-19
Jobtype:
Fuldtid