profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2022-08-07
Virksomhed: Region Syddanmark
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

Vil du være en del at et team, hvor du får lov at behandle hele patienten?

Fysioterapeuten er sammen med social- og sundhedsassistenten i gang med at hjælpe patienten op af sengen. Imens gør afdelingens diætist morgenmadsbakken klar, og sygeplejersken henter medicinen, mens lægen forbereder sig til dagens stuegang.

På B2 Medicin arbejder alle faggrupper sammen om at skabe det bedste forløb for patienten, i tæt samarbejde med både patient og pårørende. Ofte med sygeplejersken som den primære tovholder. Vil du være en del at dette team, har du nu chancen.

Vi er specialiserede i behandling og pleje af patienter inden for det endokrinologiske og nyremedicinske speciale. Desuden har vi specialiserede kompetencer og ressourcer til behandling og pleje af patienter inden for DÆMP, Den Ældre Medicinske Patient (Geriatri). Afdelingen varetager pleje og behandling af 22 patienter inden for de tre specialer, heriblandt også alment medicinske patienter.

Hos os får du lov til at specialisere dig inden for tre spændende, og alligevel vidt forskellige specialer, i et miljø, hvor der er fokus på faglig udvikling, tværfaglighed og godt kollegaskab. De 3 specialer vil du møde, uanset hvor du ser dig selv på et senere tidspunkt i din sygeplejekarriere. Aldersgruppen spænder vidt fra den unge diabetiker med ketoacidose, over den midaldrende patient med nyresvigt som måske er i gang med udredning til evt. transplantation, til den ældre multisyge medicinske patient, hvor mange forskellige kroniske sygdomme udfordrer deres daglige funktionsniveau.

Oplæring

Når du begynder på afdelingen, vil du blive tilknyttet en mentor, som du delvis følges med de første 4-6 uger, alt afhængig af hvilke kompetencer du bringer med til afdelingen. Sammen med din mentor vil du lære personalet og afdelingens kultur at kende. Det vil ligeledes være din mentor, der primært kommer til at stå for din oplæring, med afdelingens 2 specialeansvarlige sygeplejersker på sidelinjen. Du vil blive en del af en personalegruppe, der er kendt for at være ivrige efter at lære fra sig, og som altid giver en hjælpende hånd eller et godt råd.

”Som ny sygeplejerske på B2 bliver man taget godt imod, og får et roligt introforløb med dygtige kollegaer. Man føler sig tryg og godt tilpas, når man går på arbejde, og der bliver set individuelt på hvilken oplæring man har brug for, samt længden af oplæringsperioden. Selvom man er ny sygeplejerske, føler man sig hurtigt som en del af flokken, da alle kollegaer møder en med åbne arme. Man mærker hurtigt det gode arbejdsmiljø på afdelingen, hvilket gør hele oplæringsprocessen og starten nemmere og rarere at være i.”

Skrevet af Camilla, specialeansvarlig sygeplejerske på B2

VI søger dig, hvis du er en sygeplejerske der

 • Brænder for dit fag og ønsker at være i front med den faglige udvikling.
 • Ønsker at deltage i kompetencegivende kurser og efteruddannelse. Der vil være mulighed for at deltage i efteruddannelsen inden for de forskellige specialer.
 • Ønsker at yde en individuel og professionel sygepleje med udgangspunkt i hele patienten og dennes pårørende i tæt samarbejde med andre faggrupper.
 • Har gode kommunikative færdigheder og lyst til at udvikle sygeplejen.
 • Kan lide at arbejde i mindre teams, og her igennem gøre brug af hinandens kvalifikationer og kompetencer samt vægter det tværfaglige samarbejde højt.
 • Kan prioritere din sygepleje og navigere i en foranderlig hverdag med mange forskelligartede sygeplejeopgaver.
 • Arbejder struktureret og har et godt overblik, samt kan arbejde selvstændigt.
 • Sætter pris på selv at kunne præge sin arbejdsplan via ”MinTid”
 • Er en aktiv medspiller i det gode arbejdsmiljø.
   

Stillingen er på 37 timer ugentligt eller efter aftale, i blandede vagter i videst muligt omfang planlagt i samarbejde med dig. Weekendvagt med 8 timers vagter hver 3. weekend.

Stillingen ønskes besat pr. 1/9 eller efter aftale.

Ønsker du at høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte konst. afsnitsledende sygeplejerske Birgitte Ammitzbøll Jensen på telefon 40 12 89 06 eller mail Birgitte.ammitzboll.jensen@rsyd.dk

Birgitte kan ligeledes kontaktes, hvis du har lyst til at komme forbi afdelingen til en uformel snak og rundvisning.

Ansøgningsfristen er d.7/8-22. Der læses ansøgninger løbende, så skynd dig at sende din ansøgning afsted J

Ansættelsessamtaler afholdes i uge 32 eller efter aftale.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

 

Oprettet:
2022-06-20
Ansøgningsfrist:
2022-08-07
Jobtype:
Fuldtid