profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2022-07-11
Virksomhed: Region Syddanmark
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

Mange gode grunde til at blive radiograf i Tønder

 

Er du uddannet radiograf og på jagt efter et job med fokus på faglig udvikling, hvor medarbejderinddragelse er vigtig, og hvor du kan gøre en forskel hver dag, så er vi afdelingen du søger.

Vi søger to radiografer til faste stillinger, med tiltrædelse henholdsvis 1. september 2022 og 1 oktober eller efter aftale. Stillingerne er på 37 timer/ugen.

Vi har ca. 23.000 gode grunde til, at du skal være vores kommende kollega. Omkring 23.000 gange om året har du nemlig muligheden for, at gøre en forskel for vores patienter, når de står i uvante og utrygge situationer. Dine kommende kollegaer bruger alt hvad de har lært, for at hjælpe vores patienter, optimering af undersøgelser, samt at give den bedste behandling, hver gang.

Til fagnørden i dig, kan vi tilbyde en afdeling, der til trods for, at vi er den mindste afdeling i Røntgen og Skanning, Sygehus Sønderjylland, tilbyder MR, CT og røntgen undersøgelser. Vores CT, er en Siemens Definition 64 slice scanner. MR er en Siemens Avanto Fit 1,5 T scanner. Vi har 2 røntgen rum; 1 Siemens Ysio Max samt 1 Adora rum. Derudover har vi en decentral røntgenfunktion i Sundhedscentret Haderslev, hvor der er installeret et Siemens Multitom Rax.

Vi er en lille afdeling som er beliggende i store lyse lokaler. Du vil komme til at arbejde med 10 engagerede kolleger, som brænder for deres arbejde, og for at gøre en forskel for den enkelte patient. Der lægges vægt på det gode humør. Vi griner sammen mange gange om dagen, og husker at fejre hinandens fødselsdage. Afdelingen er desuden godkendt praktiksted for radiografstuderende.

 

Som vores kommende kollega vil du:

 • Få en udfordrende og spændende hverdag i et tværfagligt miljø, hvor kvaliteten og patienten er i centrum.
 • Have muligheden for at komme til at arbejde i den decentrale røntgenfunktionen i Haderslev
 • Få muligheden for at få indflydelse på din arbejdsplan.
 • Få faglige dygtige kollegaer, som brænder for udviklingen og optimeringen af radiografien, og hvor vi samarbejder om de daglige opgaver.
 • Komme til at arbejde i en afdeling, hvor den faglige sparring vægtes højt.
 • Få muligheden for at arbejde med MR, hvor evt. oplæring vil kunne finde sted. Har du viden og erfaring indenfor MR, vil der på sigt være mulighed for varetagelse af optimeringer og vedligehold af protokoller mm.

 

  Vi forventer at du:

 • Er autoriseret radiograf.
 • Vil bidrage til at skabe god energi, i en afdeling med et godt humør, og hvor arbejdsmiljøet vægtes højt.
 • Kan arbejde selvstændigt og i teams.
 • Har lyst til at udvikle faget og dele viden med kolleger og studerende.
 • Vil deltage i vagtberedskabet hvor der skal forventes weekendvagt hver 7. uge.
 • Vil deltage i arbejdsopgaverne på lige fod med det øvrige personale, herunder varetage opgaver i vores reception.

 

I Røntgen og Skanning, Tønder arbejder vi med skiftende vagter i form af dag- og aftenvagt samt rådighedsvagter. Vores afdeling har i hverdagen åbent fra 7:45-22 og i weekenden fra 8:00-21:00.

 

Stillingens organisatoriske placeringen:

Basisradiograf med reference til afsnitsledelsen i Røntgen og Skanning, Tønder.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst mellem Danske Regioner og DSR.

 

Vi viser gerne rundt på vores afdeling, og er du nysgerrig for at vide mere om os eller har du bare et spørgsmål, inden du sender din ansøgning, er du hjertelig velkommen til at ringe, sende en SMS eller mail til overradiograf Poul Erik Kjærgaard på tlf. 29 38 75 81 eller Poul.Erik.Kjaergaard@rsyd.dk  

Vi hjælper gerne med at finde et værelse i Tønder.

 

Ansøgningen skal sendes elektronisk, og ansøgningsfristen er den 11.07.2022. Vi forventer at afholde samtaler den 14.07.2022.

Der gøres opmærksom på, at der forud for en eventuel ansættelse vil blive indhentet Børneattest.

Oprettet:
2022-06-16
Ansøgningsfrist:
2022-07-11
Jobtype:
Fuldtid