profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2022-07-15
Virksomhed: Region Syddanmark
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

Vi søger pr. 1. august 2022 eller snarest muligt en ny kollega i

Ortopædkirurgisk sengeafsnit O1/Ortopædkirurgisk Ambulatorium, på OUH Svendborg Sygehus

Det er ingen hemmelighed, at sundhedsvæsenet er spændt hårdt for, og der er brug for flere sygeplejersker, end der er til rådighed. I en vanskelig tid forsøger vi at passe rigtig godt på patienterne, men også på hinanden i personalegruppen. Den består af ergo- og fysioterapeuter, social- og sundhedsassistenter og sygeplejersker.

Som noget nyt arbejder vi tæt i tværfaglige teams hos og omkring vores patienter. Et team består typisk af to plejepersonaler, ofte en social- og sundhedsassistent og en sygeplejerske samt en ergoterapeut og en fysioterapeut. I fællesskab planlægger, koordinerer og udfører teamet de rehabiliterende opgaver i samarbejde med patienterne.

Vores patienter er akutte traume- og hoftefrakturpatienter, planlagte hofte- og knæpatienter, sammedags-kirurgiske patienter samt ambulante patienter. I vores ambulatorium ses patienter inden for forskellige ortopædkirurgiske specialer (fod/ankel, skade/traume, kunstige hofte- og knæled, skulder/albue og idrætsknæ).

Du vil på sigt få mulighed for tillige med din funktion i sengeafsnittet, at have funktion i ambulatoriet og i FOPA. FOPA er et afsnit, hvor der modtages patienter til forberedelse i forbindelse med operation. Din stilling her kan på den måde være en kombination af både ambulant sygepleje og sygepleje til indlagte patienter.

Stillingen er på 37 timer om ugen eller efter ønske og i blandede vagter med weekendvagt svarende til hver 3. weekend.

Vi forventer, at du er glad og engageret, initiativrig og nysgerrig. Det er en fordel, hvis du godt kan lide, at ingen dage er ens, at du hver dag har mulighed for at lære nyt, og at du trives i et højt tempo med mange forskellige opgaver inden for sygeplejen.

Har ovenstående vakt din interesse, og kan du se dig selv i vores sengeafsnit, send da en ansøgning hurtigst muligt og senest d. 15. juli. Vi afholder ansættelsessamtaler i uge 29.

Hvis du ønsker at besøge os i afdelingen eller blot ønsker flere oplysninger om stillingen, så kontakt os gerne på tlf.: 63201271.

Venlig hilsen fra afdelingssygeplejerske Helle Nimb og afdelingssygeplejerske Maja Lærke Rasmussen.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Oprettet:
2022-06-16
Ansøgningsfrist:
2022-07-15
Jobtype:
Fuldtid