profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2022-05-27
Virksomhed: Region Syddanmark
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

Er du assistent med sygehuserfaring og ønsker du dig en fast nattevagt? så har vi stillingen til dig. Du kan selv afgøre hvor mange timer du ønsker ansættelse og vil få et fast rul så du altid kender dine vagter.

Din arbejdstid vil således blive fra 23.00-07.15 med weekendvagt hver 2-3 weekend.

Afdeling S er en mavetarmmedicinsk sengeafdeling med plads til 23 S patienter. Vi er i sengefællesskab med endokrionologien og reumatologien, men din tilknytning vil i største grad blive til det gastromedicinske speciale.

Vi er en blanding af social og sundhedsassistenter og sygeplejersker. Trods travlhed er vores store ønske at bibeholde vores høje faglighed hvorfor vores introperiode forløber over 3 måneder hvor du vil blive tilknyttet en mentor og gradvist blive oplært til specialet. Vi har gjort vores kompetencemateriale digitalt således at du altid kan have det ved hånden og løbende følge med via dine egne kompetencekort. Du er aldrig alene men vil altid være omgivet af erfarne kolleger, der kan bistå dig i din praksis.

Lige som vores høje faglighed er essentiel for os, så er også vores arbejdsmiljø af største vigtighed. Vi ønsker at være glade og have glade kolleger, selv om vi har travlt, og vi forventer naturligvis at du har sammen holdning.

Som fast nattevagt vil den første del af din oplæring foregå i dagvagt, således du får det bedst mulige fundament for din opgaveløsning i nattevagterne.

Hvis du synes det lyder som noget for dig, så send din ansøgning hurtigst muligt da vi ansætter løbende.

Har du brug for at høre mere om afdelingen kan du kontakte afdelingssygeplejerske Camilla på tlf. 30690155 Camilla.hommel.thiel@rsyd.dk Eller Oversygeplejerske Louise Louise.vestring@rsyd.dk tlf. 21572646

Samtaler afholdes d. 30/5-22

Oprettet:
2022-05-12
Ansøgningsfrist:
2022-05-27
Jobtype:
Fuldtid