profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2022-05-26
Virksomhed: Region Syddanmark
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

Vi er en glad og stabil kollegagruppe med usædvanlig høj trivsel og arbejdsglæde. Kom og mød os!

Psykiatrisk afdeling Odense, afsnit P 302 er et intensivt lukket modtageafsnit med plads til 12 patienter, der søger 1 sygeplejerske med lyst til at arbejde med psykiatrisk sygepleje i blandede vagter - og weekendvagter hver 2. weekend.

Jobbet:

Du kommer til, i tæt samarbejde med gode kolleger, at arbejde hele vejen rundt med både fysiske, psykiske og sociale problemstillinger hos vores patienter. Jobbet består af såvel medvirken til diagnostisk udredning, som pleje og behandling af patienterne. Vi arbejder i teams med stor inddragelse af de tværfaglige, samt målrettet på mere pårørendeinddragelse gennem patienternes indlæggelse. Vi har fokus på det gode patientforløb og personalets trivsel.

Hvem er du?

Du kan agere roligt og rummeligt i et omskifteligt miljø - og kan reflektere over egen praksis. Du ønsker at få brugt hele din person og din faglighed i et job, hvor du kommer til at opleve en spændende og farverig hverdag, hvor din indsats gør en forskel.

Det er ikke så vigtigt om du har psykiatrisk erfaring, men det er vigtigt, at du gerne vil psykiatrien og vores patienter, samt at du har en personlighed, der passer ind i gruppen af ansatte på P302. Det med psykiatri vil vi gerne lære dig.

Hvem er vi?

Vores arbejdsplads er præget af stor omsorg for hinanden og en munter tone. Vi tilstræber åbenhed og ligeværdighed i vores kommunikation, og giver plads til vores forskelligheder. Vi er en stor tværfaglig gruppe, der arbejder ud fra en fælles forståelse af, at vi vælger hvilken sygeplejefaglig tilgang og teori, der er mest optimal for den enkelte patient fremfor at tilpasse patienten til en særlig teoretisk tilgang.

Vi har fokus på at reducere brugen af tvang og er i mål med halvering af bæltefikseringer. Reducering af tvang har stor betydning for vores patienter, for vores kultur og selvforståelse som personalegruppe. Vi tilbyder også deltagelse i kompetenceudvikling for nyansatte uden psykiatrisk erfaring. 

Introduktion til jobbet:

Det er meget vigtigt for os, at du får en grundig introduktion til jobbet.

Introduktionen vil blive tilrettelagt i forhold til din erfaring og kompetence. Du kan være tryg ved, at du ikke bliver kastet ud i nogen situationer, som du ikke er trænet til. Du vil blive tilknyttet en mentor fra afsnittet.

For nærmere information:

Hvis du er blevet interesseret og tænker, at dette er noget for dig, men stadig har spørgsmål - så er du meget velkommen til at rette henvendelse til afdelingssygeplejerske Lotte Dandanell på mail:  lotte.dandanell@rsyd.dk

Ansøgningsfrist:  26/5 2022

Ansættelsessamtaler afholdes:  30/5 2022

Psykiatrisk afdeling Odense er en røgfri arbejdsplads.

Vi ser frem til at møde dig.

Oprettet:
2022-05-11
Ansøgningsfrist:
2022-05-26
Jobtype:
Fuldtid

Måske kunne du også være interesseret i et af disse: