profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2022-06-15
Virksomhed: Region Syddanmark
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

Fast stilling som diætist på 37 timer pr. uge til Pomonahuset. Hos os arbejdes der i skiftende vagter dag og aften, samt hver 2. weekend. 

Socialcenter Lillebælt, Pomonahuset er et § 107 tilbud til unge mennesker med svære spiseforstyrrelser, der arbejder på at komme til at få et liv, uden de restriktioner som sygdommen giver. Pomonahuset arbejder ud fra en rehabiliterende tankegang, hvor de unge sidder for bordenden af deres egen behandling. Pomonahuset har 4 pladser samt 2 i overbelægning. OBS 1. november 2022 flytter vi til Nørre Åby på Fyn, hvor vi flytter ind i 2 ny renoverede bygninger og udvider tilbuddet.

Pomonahuset er Region Syddanmarks eneste botilbud for unge mennesker der lider af en spiserforstyrrelse og med den rehabiliterende indsats for øje. Derfor er Pomonahuset med i et samarbejdsprojekt i samarbejde med OUH om, at lave det optimale tilbud for unge mennesker, der lider af en alvorlig spiseforstyrrelse.  

Vi tilbyder inde for det første år, intern uddannelse i arbejdet med spiseforstyrrelsen, i et socialpsykiatrisk perspektiv, samt uddannelse i spiseforstyrrelse psykologi.    

Vi er et lille sted, men med store tanker for fremtiden. Hos os er "det" at stræbe efter noget, en naturlig del af arbejdet og fagnørder er noget vi hylder. 
Vi kan tilbyde en kollegagruppe, som er lige så nørdet som dig, og du kan forvente det samme af dem, som vi søger i dig. 

Vi ønsker at:

  • Du har erfaring inden for spiseforstyrrelser, og at du har erhvervserfaring inden for socialpsykiatri eller behandlingspsykiatri
  • Du er med din monofaglighed optaget af din faglige indsats, du kan argumentere og byde ind i enhver faglig sammenhæng 
  • At du kan dokumentere din indsats, så andre kan støtte op om din indsats 
  • Du kan differentiere indsatsen i forhold til den enkelte borgers personlige udviklingsmål  
  • Du er parat til at se på egen andel i både det interne og eksterne samarbejde i huset
  • Du kan arbejde teambaseret og kan indgå i et tværfagligt samarbejde, der er præget af stor beslutnings- og handlekraft
  • Du er fleksibel og parat til at engagere dig i mangeartede opgaver i huset 
  • Du er åben og anerkendende i din kommunikation og adfærd 
  • Du er mødestabil og bidrager i det daglige med et godt humør  
  • Du har kørekort til personbil.  

Vi vægter respekten for den enkeltes integritet højt, og yder den rehabiliterende indsats med udgangspunkt i en systemisk og kognitiv referenceramme. 
Hos os er supervision obligatorisk, og der er krav om at være aktivt deltagende.

Ønsker du at sætte et stort aftryk i fremtidens behandling for unge mennesker med en spiseforstyrrelse, så søg en spændende stilling i Pomonahuset.  

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Henrik Jürs på tlf. 99 44 22 25

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.  

Tiltrædelse: Snarest muligt.  

Ansøgningsfrist: Den 15. juni 2022.

Ansættelsessamtaler: Forventes afholdt den 21. juni 2022.

Der vil blive indhentet reference samt offentlig straffeattest inden ansættelse.
Det er en betingelse for ansættelsen, at straffeattesten vurderes tilfredsstillende.

Oprettet:
2022-05-10
Ansøgningsfrist:
2022-06-15
Jobtype:
Fuldtid