profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2022-06-12
Virksomhed: Region Syddanmark
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

Plastikkirurgisk afdeling Z1 søger dig, der som sygeplejerske vil være med til at gøre en forskel for vores plastikkirurgiske patienter.

Vi har 2 faste stillinger ledige pr. 1. august 2022, eller efter aftale.

Stillingerne er begge på 37 timer i blandede vagter, med ca. 4-5 weekend vagter på 12 uger.

 

I afdeling Z1, hvortil vi søger dig, behandler vi patienter inden for hele det Plastikkirurgiske speciale. Det vil sige brandsårspatienter, patienter med hud- og modermærkekræft, patienter med kræft i mundhulen, mange former for rekonstruktion efter skader eller operation, fjernelse af overskyende hud samt rekonstruktion efter medfødte misdannelser.

Behandlingen af patienter med brystkræft, der bliver plastikkirurgisk rekonstrueret i samme seance, varetages også i Plastikkirurgisk afdeling Z1.

Det er et sygeplejefagligt meget bredt speciale, hvilket gør det attraktivt og udfordrende.

I Universitetscenter for sårheling, som også er en del af Plastikkirurgisk afdeling, behandler vi patienter med kroniske sår, særligt diabetes patienter og patienter med decubitus.

 

Udviklingen af Plastikkirurgisk afdeling både fagligt og organisatorisk er aktuel.

Vi arbejder kontinuerligt på at optimere patientforløbene for de Plastikkirurgiske patienter. Det giver mulighed for forskellige vagttyper, idet der er tilknyttet et dagkirurgisk afsnit til Plastikkirurgisk afdeling.

Herudover arbejder vi med at klargøre Plastikkirurgisk afdeling til Nyt OUH. I forlængelse af dette følger også den organisatoriske udvikling og faglige udvikling af personalet.

 

Vi kan tilbyde et job i en afdeling med høj kompleksitet inden for det plastikkirurgiske speciale og med store variationer i indlæggelsesforløbene. Vi har fokus på fagligheden i form af vidensdeling, sparring med kollegaer, deltagelse i relevante temadage og kurser, så der er gode muligheder for at udvikle dine kompetencer. Vi har et godt samarbejde både monofagligt og tværfagligt.

Du vil primært skulle varetage sygeplejen til de plastikkirurgiske patienter, men skal også påregne at blive inddraget i sårpatienternes sygepleje.

 

Hvis du kan matche noget af ovenstående, er du måske den rette kandidat til et job som sygeplejerske i Plastikkirurgisk afdeling Z.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Du er velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Maria Rasmussen på tlf. 40 22 02 87 eller oversygeplejerske Kirsten Lildholdt på tlf. 65 41 27 80 for yderligere spørgsmål.

 

Løn: I henhold til overenskomst mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og Sundhedskartellet, og er omfattet af aftale om udmøntningsgaranti af nye midler til lokal-løndannelse.
Du skal ved ansættelse aflevere børneattest.

 

Ansøgningsfrist: søndag den 12. juni 2022 kl. 12.00

Samtaler afholdes i uge 25 2022.

Ansættelsesudvalget vil bestå af 2-3 personaler fra afsnittet samt afdelingssygeplejersken.

 

Oprettet:
2022-05-10
Ansøgningsfrist:
2022-06-12
Jobtype:
Fuldtid