profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2022-05-31
Virksomhed: Region Syddanmark
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

Operationssygeplejerske til Operationsafsnittet, Sygehus Lillebælt, Kolding Sygehus.

Ledig stilling som operationssygeplejerske Gynækologi, Obstetrik og Organkirurgi

Vi har fået muligheden for at ansætte en ny kollega her på operationsgang 2, Kolding Sygehus, så hvis du trænger til en positiv forandring i dit arbejdsliv og er motiveret for at byde ind i et fagligt fællesskab med erfarne sygeplejersker, skal du sende din ansøgning til os. Vi er ude i god tid og stillingen er ledig pr. 1. september 2022, 37 timer i skiftende vagter.

Kolding Sygehus er et af regionens akutsygehuse med specialisering inden for benign kirurgi. På operationsgangen har vi planlagte og akutte patientforløb inden for specialerne Organkirurgi, Gynækologi/Obstetrik, Ortopædkirurgi og karkirurgi. Stillingen er primært tilknyttet operationsgang 2 med specialerne Organkirurgi og Gynækologi/Obstetrik.

Personalegruppen på Operationsgangen er kendetegnet ved høj faglighed, bred erfaring og gode kompetencer inden for tværfaglighed, samarbejde og udvikling. Vi har organiseret det sygeplejefaglige udviklingsarbejde i teams og det forventes, at man som ansat på operationsgangen engagerer sig i et af de eksisterende teams eller i et særskilt nøgleområde. Vi har flere specialistfunktioner, hvor man får mulighed for at fordybe sig og dygtiggøre sig inden for et særligt område, f.eks. ERCP og robotassisterende sygeplejersker. På operationsgang 2 har vi en stabil personalegruppe og har stor opmærksomhed på udvikling. Vi har aktuelt fokus på at implementere Excellent sygepleje, i den form Sygehus Lillebælt har valgt som sygeplejefagligt fundament, som faglig reference og afsæt for daglig udvikling af operationssygelejen.

Vi er et afsnit med 26 engagerede operationssygeplejersker med stor mulighed for indflydelse på arbejdstilrettelæggelse. Det gode kollegaskab er en vigtig værdi for os og gør os stærke i en travl hverdag. Dagvagten møder kl.07.30 til 15.00/16.00, og afløses af aften/natvagten, som møder fra kl. 14.30 til 07.30. Du kan forvente en vagtplan med vekslende arbejdstider, med 5 planlagte lange vagter på 6 uger, hvoraf to af dem ligger i weekenden.  

Du har:

 • Særlig interesse i at fordybe dig, og dygtiggøre dig i den tekniske og instrumentelle del af sygeplejen.
 • Evne og interesse i at reflektere over egne handlinger ind i en sygeplejefaglig ramme, sammen med dine kolleger.
 • Lyst og evne til at indgå i et tæt tværfagligt samarbejde, hvor det ofte vil være operationssygeplejersken, der har den koordinerende rolle, med patienten i fokus.
 • Fokus på patientsikkerhed og den patientoplevede kvalitet.
 • Evnen til at se muligheder og indgå i et konstruktivt samarbejde med kompetente kolleger i en omskiftelig arbejdsdag, og tage ansvar for flowet på operationsgangen.
 • Bevidsthed om eget ansvars- og kompetenceområde
 •  Tager ansvar for udvikling af vores fag med fokus på den gode patientoplevelse, patientsikkerhed og kvalitet.

Vi står for og kan tilbyde:

 • Et spændende speciale i udvikling, med højt specialiserede funktioner, kliniske teams og tradition for gode tværfaglige samarbejdsrelationer.
 • En kollegagruppe med et stærkt sammenhold, høje faglige kompetencer og visioner for operationssygeplejen, med fokus på kontinuerlig kompetence udvikling og kompetence vedligehold.
 • Et gennemarbejdet introduktionsprogram, som sammenholdes med dine kompetencer.
 • Et arbejdsmiljø som rummer det gode kollegaskab, tillid og omsorg for hinanden, respekt og rummelighed.
 • En afdeling hvor fejl og utilsigtede hændelser altid betragtes som en mulighed for læring og refleksion i et fælles fagligt forum, monofagligt og tværfagligt.
 • Et afsnit med lav personaleomsætning, hvilket giver mulighed for planlægning og kompetenceudvikling for den enkelte med afsæt i Organkirurgisk afdelings strategi for udvikling af sygeplejen. 

 

Har du uddybende spørgsmål, eller har du brug for mere information, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Lotte Duelund Kragh på mail lotte.duelund.kragh@rsyd.dk eller telefon 76362664. Du er også velkommen til at aftale et besøg hos os for at se vores operationsgang. Funktionsbeskrivelsen kan rekvireres.

Ansøgningsfrist tirsdag d. 31. maj 2022

Ansættelsessamtaler afholdes onsdag d. 8. juni 2022 mellem kl. 08.30 og kl. 14.00.

 

 

 
   

 

 

 

 

 

 

Du kan læse mere om Sygehus Lillebælts virksomhedsgrundlag, Ledelsesgrundlag og Arbejdsmiljøpolitik på sygehusets hjemmeside.

Oprettet:
2022-05-10
Ansøgningsfrist:
2022-05-31
Jobtype:
Fuldtid