Region Syddanmark

Bioanalytiker til HIV/Hepatitislaboratorium

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Klinisk Immunologisk Afdeling, OUH Odense søger 1 bioanalytiker til en fast stilling på fuld tid pr. 1. juli 2021, eller efter aftale.

HIV/Hepatitislaboratoriet udfører følgende opgaver:

 • primært analyser relateret til smittemarkørundersøgelser for HIV og hepatitis på bloddonorer, vævsdonorer og patienter
 • serologiske analyser
 • NAT-screening
 • kvantitative PCR analyser
 • projektorienteret forskningsarbejde

Dine opgaver bliver at arbejde i HIV/Hepatitislaboratoriet, hvor der primært arbejdes med analyser relateret til smittemarkørundersøgelser for HIV og hepatitis på bloddonorer, vævsdonorer og patienter.

Du kommer bl.a. til at arbejde med serologiske analyser, NAT-screening samt kvantitative PCR analyser. De fleste af vores analyser udføres på fuldautomatiseret udstyr, men manuelle analyser i form af LIA- og ELISA-teknikker udføres også.

Arbejdstider:

Ovenstående arbejde udføres i tidsrummet 06.00 – 16.00 på alle hverdage og i aftenvagt, mandag til torsdag. Nattevagt kan komme på tale, op til helligdage.

Vi ser gerne, at du

 • har kendskab til immunologisk analysearbejde
 • har gode samarbejdsevner, trives med at have travlt og er frisk på nye udfordringer
 • er interesseret i både rutine og udviklingsarbejde
 • har lyst til at arbejde i et laboratorium med fokus på høj kvalitet og service

Vi tilbyder

 • en grundig oplæring, både teoretisk og praktisk
 • et højt fagligt niveau
 • gode kollegaer
 • et team hvor kvalitet, ansvarlighed, overblik, fleksibilitet, samarbejde, kommunikation, nysgerrighed og godt humør er nøgleord
 • mulighed for faglig og person udvikling ved deltagelse i valideringer, forskningsprojekter, seminarer mv.

Om afdelingen

Klinisk Immunologisk Afdeling (KIA) er Region Syddanmarks eneste specialafdeling i klinisk immunologi med højtspecialiserede funktioner. KIA udfører blodbankvirksomhed, vævsbankvirksomhed (knogler, stamceller, fæces/mikrobiom samt importerede væv), blodtypeserologi, transfusionsmedicin, HLA-bestemmelse, cellulær immunologi, trombocytimmunologi, autoimmunologi, undersøgelse for smittemarkører i relation til leverbetændelse, HIV, HTLV og syfilis. KIA har et stort analyseprogram til kvalitetskontrol af blod og blodkomponenter samt til diagnostiske formål for afdelinger på Odense Universitetshospital (OUH), andre sygehuse og primærsektoren.

Vi er en arbejdsplads med et aktivt uddannelses-, forsknings- og udviklingsmiljø. Afdelingen beskæftiger mange forskellige faggrupper, bl.a. læger, bioanalytikere, laboranter, sekretærer, cand.scient’er, sygeplejersker samt ph.d.-studerende.

KIAs blodbanksvirksomhed er underlagt Blodforsyningsloven, vævsbankvirksomheden er underlagt Vævsloven og de kliniske analyser er akkrediteret iht. kravene i standarden DS/EN ISO 15189:2013.

Der er 8 bioanalytikere i HIV/Hepatitislaboratoriet, samt en cand.scient. som er afsnitsleder. Herudover er der et varierende antal studerende fra bioanalytikeruddannelsen.

I 2020 udførte HIV/Hepatitislaboratoriet mere end 400.000 analyser.

Yderligere information

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkomme til at kontakte laboratoriets leder, cand.scient. Dorte Kinggaard Holm (2383 0520).

Løn og ansættelsesforhold i henhold til overenskomst mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og Danske Bioanalytikere.

OUH er en røgfri arbejdsplads. Det er ikke tilladt for ansatte på OUH at ryge i arbejdstiden og på OUHs matrikler. Røgfriheden er gældende for alle med en ansættelsestilknytning til OUH.

Ansættelsessamtaler

Vi holder ansættelsessamtaler den 26. maj 2021.

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret