Region Syddanmark

Anæstesisygeplejerske til Anæstesiafsnittet, Kolding Sygehus

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Vil du være en del af vores velfungerende afsnit med fokus på høj faglighed, tværfagligt samarbejde og et godt arbejdsmiljø?

Vi søger anæstesisygeplejersker til 2 faste stillinger og 1 barselsvikariat på 37 timer pr. 1. september 2021.

Brænder du for den anæstesiologsike kerneopgave, og trives du i en afvekslende og travl hverdag? Er du imødekommende, fleksibel og ser du forskellighed blandt kolleger og samarbejdspartnere som en styrke? Er du åben for forandringer, hvor du gennem engangement og faglighed bidrager til et udviklende og lærende miljø så er du måske vores nye kollega?

Vi er et afsnit på 35 anæstesisygeplejesker med en bred vifte af erfaring og komptencer, 3 serviceassistenter og 4 anæstesikursister. På afsnittet har vi en uddannelsesansvarlig anæstesisygeplejerske, flere speciale- og nøgleansvarlige sygeplejersker samt et team af kliniske vejledere. Alle anæstesisygeplejersker varetager anæstesi til akut og elektiv operation indenfor organkirurgi, gynlælologi/obstetrik, ortopædkirurgi og karkirurgi samt opgaver, der knytter sig til sygehusets øvrige kliniske afdelinger bl.a. traumekald, kritisk kald, hjertestop og DC-konvertering. Et team af anæstesisygeplejersker og -læger bemander 4 dage om ugen den Regionale Tandpleje og et team varetager MR-scanning af børn en gang om ugen.

I afsnittet har vi en høj faglighed, og fokus på udvikling af den anæstesiologiske sygepleje. Der er hos os mulighed for faglige udfordringer og udvikling. Du motiveres af stor selvstændighed, initiativ og engagement, og tager ansvar i de daglige driftsopgaver. Vi arbejder i dagvagter (kl 15, kl 16 og kl 17), aftenvagter og lange vagter på hverdage samt i weekend/helligdag og har vagt hver 3. weekend. Vi forventer at du indgår i alle vagter hos os.

Vi vægter vores lærings- og uddannelsesmiljø højt, hvor tværoganisatorisk simulation indgår som en del af læringsmiljøet med god kommunkation og samarbejde som omdrejningspunkter. Vi uddanner anæstesikursister, intro- og hoveduddannelseslæger, præhospitalt personale, medicinstuderende mv. Vi forventer at du tager del i dette som en naturlig del af hverdagen, og du forventes at have lyst og ambition om (på sigt) at kunne indgå i teamet som klinisk vejleder. Du tilbydes et individuelt introduktionsprogram tilpasset dine kompetencer.

Afdelingssygeplejersken og 2 overlæger udgør tilsammen funktionsledelsen på anæstesien. Funktionsledelsen prioriterer synlighed, gensidigt samarbejde, fleksibilitet samt inddragelse og indflydelse, som vigtige værdier for vores trivsel og arbejdsmiljø. Du bliver del af et afsnit med godt kollegaskab, høj faglighed, en stor grad af indflydelse på egen arbejdsplan, god humor og hvor fleksiblitet og imødekommenhed er naturligt i tilgangen til at løse de mange komplekse opgaver.

Ansættelsesvilkår, samtale og tiltrædelse:

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst

Ansøgningsfrist 28. maj 2021.

Samtaler afholdes 16. juni 2021.

Der hentes referencer fra en eller flere ansættelser.

Ansættelse betinges af tilfredsstillende autorisation og børneattest.

 

Har du uddybende spørgsmål eller brug for yderligere oplysninger vedr. stillingen er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Sira Skibsholt tlf.: 7636 3184.

 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning via nedenstående link.

 

 

 

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret