Afdelingsradiograf, Radiologisk Afdeling OUH Odense | JobDanmark
Region Syddanmark

Afdelingsradiograf, Radiologisk Afdeling OUH Odense

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Radiologisk Afdeling OUH Odense søger en afdelingsradiograf pr. 1. juni 2021 eller efter aftale.

Vi søger en leder, der sammen med et meget engageret og kvalitetsbevidst personale vil arbejde med den fortsatte udvikling af faget, ledelsesopgaven og organisationen.

Dit arbejdsområde vil være i Team 4 og 5, der arbejder med kar- og neuroradiologi, og som har et tæt samarbejde med abdominal interventions-afsnittet samt de kliniske specialer, der hører til området. Aktuelt er der en radiografnormering på 24 stillinger, som du vil få ledelsesansvaret for.

OUH er i en spændende periode hen imod Nyt OUH. Der arbejdes med tegninger, indretning, patientforløb, samt hvordan samarbejdet og organisationen kan udvikles til fælles bedste for både patient, personale og økonomi.

Frem mod Nyt OUH vil en af de vigtige opgaver være at sikre det gode samarbejde med Kardiologisk laboratorium, som vi skal dele afdeling med, og hermed også udnytte mulige fælles ressourcer. Arbejdet er i gang, og det forventes, at du deltager aktivt i den videre proces.

Der vil også være en stor opgave med at forberede og effektuere udflytningen til Nyt OUH. Stillingen indebærer, at man i den periode varetager opgaven som flyttekoordinator for interventions­­området i afdelingen.

Vi lægger vægt på, at du har

 • dansk autorisation som radiograf (et krav) og er fagligt bredt funderet
 • relevante lederkurser på minimum diplomniveau eller er indstillet på, inden for en kort periode, at påbegynde en lederuddannelse
 • en engageret og motiverende lederadfærd
 • evne til at bevare overblikket og træffe beslutninger
 • evne til at delegere opgaver og styrke den enkelte medarbejders udvikling og kompetencer
 • visioner og vil sikre de bedste patientforløb
 • veludviklede samarbejdsevner og forståelse for organisatoriske processor

Vi kan tilbyde

 • en engageret og meget kompetent tværfaglig personalegruppe
 • tæt samarbejde med ledergruppen i afdelingen
 • mulighed for faglig og personlig udvikling
 • et arbejde ud fra værdibaseret ledelse og samarbejde


Generelt om Radiologisk Afdeling

Afdelingens aktivitetsniveau er højt. Vi foretager omkring 340.000 undersøgelser på årsbasis. Vi har et tæt samarbejde med såvel kirurgiske som medicinske specialafdelinger. Vores faglige niveau er højt, og afdelingen varetager de fleste højtspecialiserede funktioner.
Forbedringsledelse/Virginia Mason er en fast del af vores arbejdsdag. Vi holder ugentlige målstyringsmøder med henblik på at optimere vores arbejdsgange.
Vi har en veletableret forskningsenhed i afdelingen, der engageret arbejder med forskning og udvikling, og også støtter op med vejledning og hjælp omkring projekter, der initieres i de forskellige afsnit.
Da vi er et universitetshospital og er uddannelsessted for radiografstuderende, er der for alle en forventning om, at man indgår aktivt i uddannelsen af studerende og nye kolleger.     
Vi har fokus på arbejdsmiljøet, og alle har et ansvar for at bidrage til det åbne, ærlige og respektfulde samarbejde.

Vi holder fælles julefrokost og sommerfest, og vi har tradition for at deltage i forskellige motionsarrangementer som fx. Eventyrløb, DHL Stafetten og Vi Cykler til Arbejde. Vi har gratis frugtordning og adgang til meget billige træningsfaciliteter.
Organisatorisk er afdelingen opdelt i 8 lægelige specialer og 6 radiograffaglige teams, som du kan læse mere om på vores hjemmeside www.ouh.dk/radio.

Ansættelse
Region Syddanmark anvender 3 måneders prøvetid, og ansættelse vil ske efter overenskomst. Vi indhenter børneattest.

Ansøgningsfristen 
er onsdag d. 21 april. Søg stillingen elektronisk via link her på siden. Vi forventer at afholde samtaler hurtigst muligt derefter, og gerne torsdag d. 22 april.

Vil du høre mere om jobbet
er du velkommen til at kontakte overradiograf Morten Vinther på tlf. 40467085 eller Morten.vinther.nielsen@rsyd.dk

Funktionsbeskrivelse kan rekvireres hos sekretær for afdelingsledelsen Hanne Jakobsen, hanne.jakobsen4@rsyd.dk


Vi glæder os til at høre fra dig.

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret