Region Syddanmark

Afdelingslæge/ overlæge søges til Børne- og Ungdomspsykiatri Sydjylland, neuropsykiatrisk ambulatorium Aabenraa eller Vejle den 1. juni ...

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Er du speciallægen, som brænder for at arbejde med børn, unge og deres netværk i udrednings- og behandlingsforløb? Er du fagligt engageret og vil du være med til at udvikle behandlingstilbuddene i børne- og ungdomspsykiatrien, samtidig med at du bidrager til at få hverdagen i ambulatoriet til at fungere optimalt for såvel patienter, netværk og kollegerne? Så er det måske dig vi søger! 

Vi har en fast stilling ledig som speciallæge på 37 timer/uge til ambulatoriet i Aabenraa eller Vejle 1. juni 2021 eller efter aftale. Stillingen er tilknyttet det neuropsykiatriske team, som primært arbejder med ambulante udrednings- og behandlingsforløb for børn og unge i alderen fra 3 til 19 år ift. ADHD og autismespektrumforstyrrelser. 

Vores ambition er, at skabe størst mulig effekt for patienter, pårørende samt samarbejdspartnere. Afdelingen er i gang med at udvikle og skabe gode betingelser for løbende implementering af de nyeste forestillinger om en velfungerende organisation, der kan tilpasses nye forhold og udfordringer. 

Børne- og ungdomspsykiatrien Sydjylland har omkring 300 ansatte, heraf 30 dygtige og tilgængelige læger. 

Vi arbejder teambaseret, tværfagligt og har en helhedsorienteret tilgang til børn og unge med psykiske lidelser og deres familier. Du vil derfor komme til at samarbejde med såvel andre sygehusafdelinger, socialforvaltninger, skoler, pædagogisk-psykologiske rådgivninger, praktiserende læger samt dag- og døgninstitutioner. 

Vi kan tilbyde  

 • Overordnet fagligt ansvar for driften af et klinisk delområde inden for det neuropsykiatriske område, i tæt samarbejde med specialeansvarlig overlæge. 
 • Arbejde med fokus på at udvikle og sikre kvaliteten af udrednings- og behandlingsarbejdet  
 • En hverdag med faglige udfordringer. Vi arbejder for at give barnet, den unge og familien en kvalificeret behandling, hvor der tages hensyn til barnet/den unge samt familiens behov og ønsker. 
 • En arbejdsplads hvor det tværfaglige samarbejde er en stor del af vores hverdag og vægtes højt. 
 • Yde konsultativt arbejde eksternt samt udføre netværksarbejde i forhold til skoler og socialforvaltning  
 • Stå for intern undervisning og supervision af andre faggrupper, specifikt ift. det neuropsykiatriske område 

Hvem er du: 

 • Speciallæge i Børne- og Ungdomspsykiatri 
 • Engageret og har interesse i at videreudvikle faget 
 • Bidrage aktivt til implementeringen af Den Syddanske Forbedringsmodel 
 • Åben, selvstændig og er god til at samarbejde med tværfagligt  
 • God til at bevare overblikket i strukturere dine arbejdsopgaver i en travl hverdag 
 • Fleksibel i løsning af de samlede lægelige opgaver i afdelingen 

Om afdelingen: 

Børne- og Ungdomspsykiatri Sydjylland varetager det børne- og ungdomspsykiatriske udrednings- og behandlingsarbejde i Sydjylland. Afdelingen fusionerede den 1. januar 2017 og er fordelt på tre matrikler i Aabenraa, Vejle, Esbjerg, med ambulante funktioner på alle matrikler og sengeafsnit i Aabenraa og Esbjerg.

Den overordnede ledelse for de tre matrikler varetages af afdelingsledelsen, bestående af en ledende overlæge og en oversygeplejerske. Ledelsen udøves i en matrixorganisation med funktionsledere ift. personaleansvar og specialeansvarlige overlæger ift. det faglige udviklingsansvar, der i et forpligtende samarbejde understøtter medarbejderne i løsningen af kerneopgaven. 

Praktiske oplysninger: 

Ansøgningsfristen er den 25.april 2021

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 17

Yderligere oplysninger om stillingen fås ved ledende overlæge Thorsten Schumann, tlf. 28 99 47 02 eller oversygeplejerske Anja Krarup, tlf. 24 40 12 19

Løn- og ansættelsesvilkår: 

Stillingen aflønnes efter gældende overenskomst indgået mellem den faglige organisation og Danske Regioner. 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret