Region Syddanmark

Afdelingslæge ved Afdeling for Medicinske Mavetarmsygdomme S ved Odense Universitetshospital

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Ved Afdeling for Medicinske Mavetarmsygdomme S er en stilling som afdelingslæge ledig til besættelse 1. juni 2021 eller efter aftale.

Afdelingen er en intern medicinsk specialafdeling med højtspecialiserede funktioner og regionsfunktioner inden for gastroenterologi og hepatologi. Afdelingen har 26 sengepladser som indgår i et sengesamarbejde (”sengeslange”) med endokrinologisk afdeling og rheumatologisk afdeling, ligesom afdelingen har et tæt driftssamarbejde med Fælles Akut Modtagelse (FAM). Der er årligt ca 1.500 stationære udskrivninger, alt overvejende specialepatienter. Der er en stor ambulant virksomhed med 32.000 årlige besøg.

Speciallægen skal sammen med afdelingens øvrige speciallæger deltage bredt i afdelingens kliniske arbejde, samt skal gerne kunne indgå i afdelingens team for den højt specialiserede funktion omkring behandling af patienter med tarmsvigt og ernæring (HPN). Speciallægen forventes også at deltage i undervisningen af yngre læger, medicinstuderende og afdelingens øvrige personale.

Læs mere om afdelingen og den ledige stilling i funktionsbeskrivelsen, som kan rekvireres hos sekretær for afdelingsledelsen: Camilla Kloster Andreassen på e-mail Camilla.kloster.andreassen@rsyd.dk.

Faglig bedømmelse
Af hensyn til den faglige bedømmelse af ansøgeren, bedes ansøgningen udfærdiget med beskrivelse af de 7 kompetencer i henhold til Sundhedsstyrelsens vejledning.

Hør mere
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til ledende overlæge dr. med. Karsten Lauritsen på tlf. 6541 2760. E-mail: karsten.lauritsen@rsyd.dk
Der er ansøgningsfrist fredag den 30. april 2021.

Løn- og ansættelsesforhold
Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til overenskomst mellem Regionens Lønnings- og Takstnævn og Foreningen af Yngre Læger.

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret