profile-banner.jpg
Ansøgningsfrist: 2022-12-31
Virksomhed: Region Syddanmark
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Del Link kopieret

Bring dine it-kompetencer i spil ved Region Syddanmark – søg en af vores ledige stillinger!

Systemudvikler, it-arkitekt, scrummaster eller faglig leder - der er et utal af it-faglige muligheder hos os. Uanset arbejdsområde vil du få et varierende og udfordrende job inden for sundhedssektoren, hvor den nyeste teknologi tages i brug til gavn for borgerne og patienterne.

I Regional IT, som er regionens centrale it-driftsorganisation i Region Syddanmark arbejder vi med udvikling og implementering, service og support af regionens informationsteknologi for regionens 26.000 ansatte og 1,2 mio borgere. Det gør, at vi skalerings- og volumenmæssigt har rigtig meget at byde på.

Du kommer til at arbejde med områder, der kan gøre en stor forskel og som har livsvigtige og kritiske funktioner – fx at understøtte klinisk personale i at kunne træffe de rigtige beslutninger. For vi digitaliserer for mennesker, og det er en stor motivationsfaktor for de medarbejdere, der er ansat hos os.

Gå direkte til at se vores ledige it-stillinger

Mange forskellige typer stillinger – også en der passer dig!

Regional IT har lokationer i Vejle og Kolding og tæller i alt ca. 310 medarbejdere. Dertil kommer yderligere ca. 300 it-kolleger, der er ansat på et af vores sygehuse rundt omkring i regionen, fx i Klinisk IT på Odense Universitetshospital. Det giver et utal af muligheder, både geografisk og fagspecifikt.

Vi ansætter løbende inden for fagområder som:

  • Systemkonsulent
  • IT-projektleder
  • Koordinator
  • Faglig leder
  • Udvikler
  • Informationssikkerhedskonsulent
  • It-arkitekt
  • Supportmedarbejder

Se vores ledige it-stillinger og bliv en del af holdet

Gode arbejds- og ansættelsesforhold

Ansættelsesforholdene i Region Syddanmark er gode. Læs fx om muligheder og rettigheder ift. barsel, pension, seniorbonus og børns sygedage. Eller tag et kig på vores ferieboliger, der kan lejes i Feriefonden.

For medarbejdere i Regional IT har vi endvidere flextid og mulighed for hjemmearbejdsdage efter aftale. Det giver fleksibilitet i hverdagen.  

Læs om vores generelle ansættelsesforhold på hjemmesiden

Læs om flextid og mulighed for hjemmearbejde under regionshusets lokale personaletilbud

Tilmeld dig vores jobagent

Hvis du ikke kan finde en stilling, der matcher dine ønsker lige nu, har du mulighed for at tilmelde dig vores jobagent, så du får besked, når der er opslået en stilling, der matcher dine ønsker og krav.

Tilmeld dig vores jobagent og få besked om nye jobmuligheder

Oprettet:
2022-02-23
Ansøgningsfrist:
2022-12-31
Jobtype:
Fuldtid
Kompetencer:
dokumentation, it-processer og -systemer
fejlfinding og -retning, it-programmer
implementering, it-løsninger
it-arkitektur
it-support
koordination
afdelingsledelse, softwareudvikling