Region Syddanmark

Afdelingslæge til Traumesektoren

Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Afdelingslæge søges til Traumesektoren, Ortopædkirurgisk Afd.,  Sygehus Sønderjylland.

 

Afdelingslæge søges til Traumesektoren på Ortopædkirurgisk afdeling, Sygehus Sønderjylland, Aabenraa til 1. marts 2021, eller efter nærmere aftale.

Den ortopædkirurgiske afdeling på Sygehus Sønderjylland er fordelt på to matrikler: Aabenraa, der varetager al akut kirurgi og traumemodtagelse, og Sønderborg hvor øvrige sektorer varetager elektiv kirurgi indenfor hånd, skulder/albue, fod, idræt og alloplastik.

Hovedarbejdssted vil være Aabenraa Sygehus med funktion i Traumesektoren og med biarbejdssted på Sønderborg Sygehus.

Traumesektoren har hovedfunktion i traumekirurgi og består af to overlæger og fire afdelingslæger. Hoveduddannelseslæger, introlæger og KBU læger indgår i sektorens funktioner. Der er tilstedevagt for bag- og mellemvagt døgnet rundt.

Ansøgeren vil indgå i bagvagtslaget med vagtfunktion samt beredskabsvagt hjemmefra. Derudover varetages ambulatoriefunktion, stuegangsfunktion og varetagelse af akutte og elektive operationer indenfor ortopædisk traumatologi. I forbindelse med traumemodtagelse fungerer bagvagten som teamleder.

Vi søger en afdelingslæge med stor interesse for frakturkirurgi og forventer stor rutine i basale og avancerede operationer inden for traume og traumefølger.

Ansøgeren forventes at kunne bidrage positivt til udvikling, ikke mindst inden for sygehusets satsningsområder faglig kvalitet og patientsikkerhed. Lægen forventes at deltage i undervisningen af læger i introduktions- og hoveduddannelsesforløb samt kunne deltage i afdelingens forskningsindsats og bidrage til afdelingens vision om at være landets bedste uddannelsessted for kommende ortopædkirurger. Endelig lægges vægt på gode samarbejdsevner.

Løn og ansættelsesvilkår iht. aftale mellem Danske Regioner og YL.

Stillingen ønskes besat pr. 1. marts 2021, eller efter nærmere aftale.

Sidste ansøgningsfrist er mandag d. 25.01.21.

Yderligere oplysninger fås hos: Jens Eggers, ledende overlæge, 79 97 18 10 eller sektoransvarlig for traumesektoren Jesper Schønnemann 28 59 85 33.

 

 

 

Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
 • Afstand

  Opret en bruger for at udregne afstand.
 • Geografi:

  Kresten Philipsens Vej 15, 6200 Aabenraa

 • Oprettet:

  2021-01-11

 • Ansøgningsfrist:

  2021-01-25
 • Typer:

  Midlertidig

Del Link kopieret