Region Sjælland

Afdelingssygeplejerske til almenpsykiatrisk sengeafsnit, Psykiatrien Vest Slagelse

Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Dedikeret afdelingssygeplejerske til Psykiatrien i Slagelse

Region Sjælland søger en afdelingssygeplejerske til Psykiatrien Vest, der med stor faglighed og stærk ledelse sikrer de bedste rammer for patienter, der har brug for vores hjælp.

Vi tilbyder et spændende job, hvor du bliver ansvarlig for ét af vores i alt 14 afsnit. På det intensive afsnit modtager og behandler vi voksne patienter fra 18 år og op. På afsnittet har vi dét til fælles, at vi brænder for at arbejde med mennesker, hjælpe dem der har allermest brug for det og i øvrigt arbejde tværfagligt sammen om opgaverne. Vi er 25 kolleger, der har brug for dig som et naturligt samlingspunkt, og én der sætter en fælles retning for vores virke.

Vi tilbyder et stort ansvar som afdelingssygeplejerske. Det betyder, at du får stor mulighed for at påvirke, hvordan vi lykkes med vores kerneopgaver, hvordan vores budget bruges bedst muligt, og hvordan vi sikrer en stærk og smidig daglig drift med fokus på så høj kvalitet i patientforløbene som overhovedet muligt.

Vi tilbyder et afsnit, som er relativt nyåbnet, og der har været fokus på at få ansat de rette og etablere et godt arbejdsmiljø – og dét gode arbejde skal gerne fortsætte. Du bliver en del af en større gruppe af afdelingssygeplejersker, hvor vi koordinerer, udvikler og samarbejder på tværs. På afsnittet er der tilknyttet en psykiater som lægefaglig konsulent.

Vi tilbyder også, at du i din opstartsperiode som afdelingssygeplejerske, bliver ”parret” med en erfaren lederkollega, der vil være din mentor. Du vil også modtage sparring fra ledende oversygeplejerske Katarina Nenadovic og ledende overlæge Birgitte Welcher. I forhold til ledelseskollegerne, så er der også et meget tæt samarbejde med de øvrige afdelingssygeplejersker på lokationen i Slagelse.

Vi tilbyder et arbejdsliv med mange udviklingsmuligheder hvor to dage ikke er ens, og hvor netop du kommer til at gøre en verden til forskel for både patienter, medarbejdere og lederkolleger. Vi er dybt afhængige af hinanden, og du skal derfor være parat til at træde helt ind i vores gode fællesskab. Vi ønsker også at investere i dig, så har du blod på tanden i forhold til relevant efteruddannelse, står vi klar.

Om dig:

Vi byder din erfaring og faglighed som sygeplejerske meget velkommen, ligesom du gerne må have erfaring med ledelse i psykiatrien – i det mindste skal du være et stort ledelsestalent og brænde for ledelse. Du skal gøre brug af dit nærvær og din empati samtidig med, at du også skal kunne sikre en velkørende drift, hvor der er helt styr på den faglige retning og de personalemæssige forhold. Er du tydelig, udadvendt og energifyldt, vil du passe godt ind på holdet.

Mere information

Læs job- og kravprofilen for mere information eller ring til konsulent hos Mercuri Urval, Mia Hvilshøj Dal, telefon 22 45 15 76. Ansøgning og CV uploades senest d. 16. februar 2021.

Stillingen er med ansættelse d. 1. april 2021. Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes efter gældende overenskomst. Lønniveauet tager afsæt i ansøgerens kvalifikationer.

Om Psykiatrien
Psykiatrien Region Sjælland er en behandlingspsykiatri, der består af en række sengeafsnit og ambulante enheder rundt omkring i regionen. Vi varetager den psykiatriske forsknings-, uddannelses- og akutforpligtelse i Region Sjælland. Vi udvikler og formidler løbende en bred vifte af psykiatriske tilbud til regionens borgere.

Med ibrugtagning af det nye psykiatrisygehus i Slagelse i 2015 har Psykiatrien samlet sengeafsnit og specialiserede funktioner tre steder: Slagelse, Roskilde og Vordingborg. De ambulante enheder er placeret i de større byer i regionen.

Psykiatrisygehuset i Slagelse er et af Europas største og mest moderne sygehuse. I byggeriet er inddraget banebrydende elementer indenfor arkitektur, brugen af lys samt kunst og natur, der også har behandlingsmæssig betydning. 

Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
 • Afstand

  Opret en bruger for at udregne afstand.
 • Geografi:

  4180 Sorø

 • Oprettet:

  2021-01-07

 • Ansøgningsfrist:

  2021-02-16
 • Typer:

  Fuldtid

Del Link kopieret