Region Sjælland

Dataanalytiker til Data og udviklingsstøtte, Region Sjælland

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

Dataanalytiker til Data og udviklingsstøtte, Region Sjælland

Kan du bidrage med skarpe analyser og datadrevne forbedringer?

Brænder du for at sætte Sundhedsdata i spil? Er du teknisk og analytisk begavet, har blik for både detaljen og de store sammenhænge og er du god til at samarbejde på tværs af en kompleks organisation, så er du måske vores nye kollega i Data og udviklingsstøtte.

Dit nye job

Data og udviklingsstøtte er et tværgående center med 50 medarbejdere fra forskellige steder i landet og med forskellig uddannelsesmæssig baggrund. Centeret er en dynamisk organisation, der med udgangspunkt i data arbejder med styring, forbedringsarbejde, innovation, forskning og analyser på sundhedsområdet. Data og udviklingsstøtte bidrager med analyser og data på en række områder som bl.a. er baseret på de nationale registre og Sundhedsplatformen, fx kræftpakkemonitorering, ulighed i sundhed, sundhedsprofilen og personlig medicin såvel som styringsredskaber til, og forbedringsarbejde på sygehusene.

Dine arbejdsopgaver vil være varierende, men alle vil tage udgangspunkt i at skabe værdi i anvendelsen af data for både det politiske niveau, administrationen, klinikere, forskere og en række andre samarbejdspartnere – herunder naturligvis patienterne. Dit fokusområde vil være at få sundhedsdata i spil i forhold til både klassisk ledelsesinformation, analyser og forbedrings- og udviklingsprojekter.

Dine personlige og faglige kompetencer

Vi søger en engageret kollega, som har lyst til at arbejde indgående med data og bidrage til at udvikle arbejdet med analyser, styring og forbedringer. Vi forestiller os, at du er en erfaren dataanalytiker og en rutineret kommunikator, der trives med at håndtere mange interne og eksterne interesser, så analyser og data- og forbedringsprojekter bliver ført sikkert i mål og til tiden.

Som person er du engageret med en god forretningsforståelse for sundhedsvæsenet og har lyst til at bidrage med at omsætte data til viden.

Kan du se dig selv i flere af følgende punkter er du måske vores nye kollega:

 • Har en akademisk uddannelse

 • Har arbejdet med statistisk analyse af data og datatekniske kodesprog (fx SQL, R, Python, SAS)

 • Erfaring i at arbejde med Sundhedsplatformen eller sundhedsdata fx LPR og DRG

 • Erfaringer med og indsigt i business intelligence-produktionskæden, datavarehusopbygning og machine learning

 • Erfaring fra politisk ledet organisation og flair for at opbygge relationer og samarbejde i en stor organisation

Alt efter erfaring og kompetencer vil du blive ansat som konsulent, specialkonsulent eller chefkonsulent.

Din nye arbejdsplads

Du bliver en del af et uformelt, dynamisk og socialt arbejdsmiljø med engagerede og dygtige kollegaer og gode relationer til samarbejdspartnerne. Vi lægger vægt på faglig og personlig udvikling og enheden er præget af et højt niveau af videndeling og engagement. Vi har konstant fokus på at udvikle os og blive bedre, men vi tror på, at de bedste løsninger findes, når der er plads til både job og familie, vi værdsætter derfor både den gode præstation og er en fleksibel arbejdsplads med et stærkt fokus på work-life-balance, hvor der er gode muligheder for hjemmearbejde – også efter covid-19.

Vi indkalder løbende til samtal. Sidste ansøgningsfrist er 31. august 2021

For yderligere oplysninger kontakt venligst

Udviklingschef Janne Refnov tlf. 93 55 79 90 eller

Datachef Tove Erecius tlf. 26 17 91 48

Om Region Sjælland
Vi er regionens største arbejdsplads med mere end 19.000 medarbejdere og et budget på 19 mia. kroner. Vi løser opgaver inden for sundhed, psykiatri og regional udvikling og driver en række sociale institutioner. Klik ind på www.regionsjaelland.dk og læs mere om regionens opgaver, struktur og geografi. Du finder os også på Facebook, Twitter og LinkedIn.

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
 • Afstand

  Opret en bruger for at udregne afstand.
 • Geografi:

  4180 Sorø

 • Oprettet:

  2021-05-04

 • Ansøgningsfrist:

  2021-06-29
 • Typer:

  Fuldtid

Del Link kopieret