Region Sjælland

Altid haft ønske om at arbejde på hospital - Nu er chancen der! Medicinsk Afdeling, SUH Køge søger engageret og glad social- og sundheds...

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job

På medicinsk afdeling er vi i gang med at omstrukturere og gøre klar til indflytning i Fremtidens SUH med første afdeling februar 2022 og har derfor behov for at ansætte 4-6 social- og sundhedsassistenter ekstra i en periode på 12 måneder med mulighed for forlængelse.

På medicinsk afdeling vil du i samarbejde med sygeplejersken have ansvaret for patientens grundlæggende pleje og behandling.

Vi arbejder i mindre teams og prioriterer et godt arbejdsmiljø, blandt andet ved at holde timeout, hvor vi sætter fokus på at opgaverne er fair fordelt.

Du skal bl.a. sørge for personlig pleje, mobilisering, observation af vitale værdier og ernæring hos den komplekse medicinske patient, og skal kunne reagere og handle på ændringer i patientens tilstand.

Du skal have gode evner til at planlægge og prioritere plejen, og kunne kommunikere med patienten og dennes pårørende, så de føler sig medinddraget.

Hvad kan du forvente:

 • Moderne og innovativ medicinsk afdeling, hvor der er mulighed for og plads til kreative ideer
 • Målrettet og individuel tilrettelagt introduktion
 • Makker/ mentorordning
 • Planlagt teori- og kompetenceudvikling i form af Skills Station
 • Planlagte individuelle forventnings- og udviklingssamtaler

Vi tilbyder:

 • Vikariat i medicinsk afdeling
 • 33-37 timer pr. uge enten dag-aften eller dag-nat
 • Weekend enten hver 2. eller 3. weekend
 • 6 aften eller nattevagter i gennemsnit på en måned
 • Tillæg for at arbejde i medicinsk afdeling

Medicinsk sengeafsnit M2 har 23 sengepladser fordelt på 1- og 2- sengsstuer. Vi modtager, plejer og behandler både akut indlagte og kroniske patienter indenfor gastroenterologi (primært lever), pancreas-sygdomme og intern medicin.

Medicinsk sengeafsnit M3 har 25 sengepladser fordelt på 1- 2- og 3 sengs stuer. Vi modtager, plejer og behandler både akut indlagte og kroniske patienter indenfor endokrinologi, geriatri, covid og intern medicin.

Medicinsk sengeafsnit M6 har 20 sengepladser fordelt på 1- og 2- sengsstuer. Vi modtager, plejer og behandler både akut indlagte og kroniske patienter indenfor gastroenterologi (primært patienter med korttarmssyndom), reumatologi og intern medicin.

På alle afsnit uddanner vi social- og sundhedsassistentelever, sygeplejerske- samt medicinstuderende i studieunits.

Vi håber, at annoncen har inspireret dig til at søge stillingen, og vi glæder os til at møde dig til en samtale. Du kan angive, hvis der er et specifikt afsnit, du ønsker at arbejde på - ellers indgår din ansøgning i en samlet pulje.

Læs mere om Medicinsk Afdeling her.

Samtaler afholdes løbende.

Du er meget velkommen til at kontakte en af os til en snak.

Med venlig hilsen Tina, Daniela og Helle

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

Se film om Sjællands Universitetshospital:

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
 • Afstand

  Opret en bruger for at udregne afstand.
 • Geografi:

  4180 Sorø

 • Oprettet:

  2021-05-06

 • Ansøgningsfrist:

  2021-05-16
 • Typer:

  Fuldtid

Del Link kopieret