Region Sjælland

Ansvarlig Klinisk Underviser til Kirurgisk - gynækologisk sengeafsnit på Holbæk Sygehus

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
Brænder du for uddannelse og udvikling så læs videre her!

Vi søger en Ansvarlig Klinisk Underviser (AKU) i kirurgisk-gynækologisk sengeafsnit, som skal afløse vores nuværende kompetente og innovative AKU, som har valgt at gå på pension.

Du vil blive AKU for en veletableret studieenhed, hvor der er gode rammer for læring og uddannelse af kompetente kommende kolleger. Den pædagogiske tænkning er, at den der er aktiv og får ansvar lærer mest. Det er de studerende, der går forrest, tager initiativ og handler med sparring fra de daglige vejledere, som har en coachende, vejledende rolle og er synligt tilstede på stuerne.

Du vil få et tæt samarbejde med Studieenhedens vejledere.

Din hovedopgave som AKU vil være planlægning, ledelse, supervision af vejledere og refleksionssamtaler med studerende. Der vil også være mulighed for deltagelse i klinikken med fokus på uddannelse.

Du vil som AKU blive en del af en faglig gruppe i Kirurgisk Afdeling med afdelingssygeplejersker, klinisk sygeplejespecialist, kvalitets – og udviklingssygeplejerske og post-doc sygeplejerske samt oversygeplejerske.

Herudover bliver du en del af Holbæk Sygehus AKU-erfagruppen sammen med sygehusets uddannelseskonsulent.

Kirurgisk/gynækologisk Afdeling består af to sengeafsnit med i alt 38 senge, kir- og gyn. ambulatorium og et stort endoskopi afsnit. Afdelingen modtager akutte kirurgiske og gynækologiske patienter hele døgnet, ligesom vi har mange elektive kirurgiske- og gynækologiske forløb. Sengeafdelingen er opdelt i 4 teams med plads til 38 patienter. Det ene team fungerer som studieenhed.

Studieenheden er placeret i team 3. Her er der 12 sengepladser med akut indlagte patienter. Der ligger de samme patientkategorier, som i resten af afdelingen.

Organisering af studieenheden

I studieenheden er alle 10-14 uddannelsessøgende og deres 7-8 vejledere samlet. De uddannelsessøgende planlægges med forskelligt fremmøde, så der i gennemsnit er ca. 6-8 uddannelsessøgende og 4 vejledere i fremmøde. Alle uddannelsessøgende får tildelt en daglig vejleder og følger hendes vagtplan. I dagvagt har en vejleder og to studerende typisk tre patienter. De uddannelsessøgende er også på studiebesøg i resten af afdelingen.

Vi er aktuelt i dialog med Sygeplejerskeuddannelsen i Holbæk/Professionshøjskolen Absalon om et tættere samarbejde mellem Absalon/Holbæk og Studieenhed, som vi ser frem til at udvikle.

Studieenheden anvender aktivt Sundhedsfagligt læringscenter på sygehuset og studieenheden har egne rum til fordybelse og simulation

Vi har fået produceret en video på You Tube om Studieenheden – søg på Studieenheden Holbæk Sygehus

Vi tilbyder

 • Gode faglige og personlige udviklingsmuligheder

 • En afdeling hvor de uddannelsessøgende oplever, der er mange og spændende læringsmuligheder og Studieenheden er et førstevalg for mange

 • Samarbejde med et motiveret vejlederteam, som brænder for at optimere de uddannelsessøgendes læringsmuligheder

 • En udviklingsorienteret afdeling, med innovative samarbejdspartnere

  Vi søger en kollega med følgende kvalifikationer

 • Klinisk vejlederuddannelse gerne relevant kandidat-, master- eller diplomuddannelse

 • Pædagogisk erfaring og praktisk erfaring med formidling

 • Evner for samarbejde, koordinering og overblik

 • Anerkendende kommunikative evner

 • Innovativ og nem at samarbejde med

  Din arbejdstid vil fortrinsvis være dagvagter med fokus på uddannelse

  Du kan rekvirere følgende, hvis du vil vide mere:

 • Stillings- og funktionsbeskrivelse for Ansvarlig Klinisk Underviser

 • Beskrivelse af rammer for læring og pædagogiske tænkning i studieenheden – et arbejdspapir

Vil du høre mere, er du velkommen til at kontakte AKU Kirsten Teglgaard Lund kitlu@regionsjaelland.dk mobil 93 57 69 38 eller oversygeplejerske Lone Glistrup lgli@regionsjaelland.dk mobil 23 62 61 31

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst og kompetencer.

Om Holbæk Sygehus

Holbæk Sygehus er en innovativ arbejdsplads med masser af muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme, og vi har velfungerende forskningsmiljøer på disse områder.

Vi er et ambitiøst og veldrevet sygehus med en flad ledelsesstruktur – så vejen fra idé til handling er kort. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet. Du kan se mere om  job på Holbæk Sygehus her.

 

Log ind eller opret en bruger for at bedømme din interesse
Ansøg
Log ind eller opret en bruger for at gemme job
 • Afstand

  Opret en bruger for at udregne afstand.
 • Geografi:

  4180 Sorø

 • Oprettet:

  2021-04-26

 • Ansøgningsfrist:

  2021-05-25
 • Typer:

  Fuldtid

Del Link kopieret